Napi friss

Reviczky Gábor megdöbbentő vallomása: „Apósom késsel fenyegetett meg”

A színész szerint korábbi házasságai mind kényszer szülte frigyek voltak.

Elképesztő sztorikat mesélt el korábbi házasságairól Reviczky Gábor annak kapcsán, hogy A mi kis falunkban is épp lagzit ülnek. A Fókusz kamerái előtt ecsetelte, hogyan házasodott filmbe illő módokon négyszer is. Azonkívül, hogy többször is hamarabb született gyermeke, mint hogy elvette volna az újszülött édesanyját, volt, hogy komoly fenyegetés árán járult oltár elé. Az első házassága ugyanis úgy köttetett, hogy az apósa késsel támadt rá. „Vadász volt, már egyszer megfenyegetett azzal, hogy van puskája. Majd amikor rájött, hogy nálam van a lánya a színészházban, akkor megjelent az ajtóban, és egy kést nyomott a hasamhoz. Persze mindent megígértem neki, biztosítottam afelől, hogy elveszem a lányát” – árulta el a színész, aki így 26 évesen házasodott először.

A harmadik házassága sem volt épp közös megegyezés tárgya. „Én magam lepődtem meg legjobban, hogy ki volt tűzve az esküvő napja. Ellopta a személyi igazolványom, és úgy jelentette be a polgármesteri hivatalba. Nem is tudom, hogy engedték ezt meg, de így tudtam meg, hogy esküvőm lesz” – mesélte Reviczky Gábor.

Végül is a negyedik alkalommal találta meg az igazi boldogságot, Krisztinát 1999-ben vette feleségül, és a nagy korkülönbség sem akadály köztük, két közös gyermekük született. December 31-én házasodtak, éppen az ezredfordulón, Reviczky Gábor elmondása szerint azért, „mert akkor már ezer éve ismerjük egymást.” Ám addigra már megszületett két gyermekük, tehát anyaként állt oltár elé Krisztina is.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!