Napi friss

Reviczky Gábor egy éve árulja mesebeli házát, mégsem sikerül eladni

30 milliót engedtek az irányárból, ha lehet hinni a napokban, a Facebookon újra felbukkant Reviczky-ház hirdetésszövegének. Az ingatlant tavaly nyár óta hirdetik, mégsem talált még gazdára.

Igazán kellemes, mondhatni, étvágygerjesztő hirdetés jelent meg a minap a Facebookon, és nem is titkolja, a Reviczky család idilli környezetben levő családi háza a szóban forgó eladás tárgya. „A Duna kézzelfogható közelsége és a csendes mellékutca garantálja ennek az otthonnak a nyugodt, családias hangulatát. Emellett a nagy, világos terek, a csodálatosan karbantartott, különleges növényekkel teli kert, a két nagy – akár télen is használható – terasz és az áramoltatóval rendelkező medence szolgálja a tulajdonosok mindenkori kényelmét” – írja az ingatlan közvetítő cég a hirdetésben.

Ám van itt egy kis furcsaság. Reviczky Gábor már tavaly nyáron elkezdte árulni a ráckevei, 6 + 1 fél szobás családi otthont a hozzá tartozó 650 négyzetméteres kerttel. Akkor egy TikTok-videóval robbantották be a hirdetést az egyébként sokszor unalmas, sablonos ingatlaneladások közé. „Na ide figyelj, Lalikám, van itt egy ház, amit meg kéne nézned, meg kéne venned” – mondta a videóban Reviczky, az Üvegtigris című filmben alakított Gabenként.

@eladomazotthonom.com

Eladó Gaben – őőő, izé a Reviczky család – otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com – ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com – ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező

♬ Funk It Up – Official Sound Studio

Akkor 159 millió forintos irányára volt a háromszintes, összesen több mint 270 négyzetméteres ingatlannak, ami a friss hirdetésben viszont már csak 129 millió forint. Ezek szerint tehát igen nagyot engedtek az árból, amitől egyébként nagyon nehezen válik meg a színész.

A Jimmy-nyaraló és ház sem kelt még el

Bár a hirdetési piac érezhetően megtorpant az ingatlanosok szerint, vélhetően az infláció elszabadulása okán, ugyanakkor még mindig tartja magát a nézet, hogy egy jól árazott ingatlant nagyjából 3 hónap alatt el lehet adni. Ahogyan a Reviczky-ház, úgy Zámbó Jimmy egykori nyaralója és csepeli háza is szabad préda még. A nyaraló, ami egyébként szintén Ráckevén található, tavaly szeptember óta eladó, és 50 millió forintot kérnek érte. Közvetlenül a vízparton van a 75 négyzetméteres víkendház, amit csak csónakkal lehet megközelíteni. A napokban belülről is megmutatta a házat Zámbó Adrián, és nosztalgiával gondolt vissza a legendás búvóhelyre, ahova apja gyakran vonult vissza alkotni.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!