Napi friss

Patai Anna első gyermekét várja: „Nekünk az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, Istenre bízzuk, hogy kisfiú vagy kislány”

Férjével, Bencével nemrég kötötték össze az életüket, hamarosan kezükben tarthatják első közös gyermeküket.

A 24 éves énekesnő, Patai Anna elmondhatatlanul izgatott az előtte álló időszakkal kapcsolatban, és bár egy egészséges félelem van benne a szülést illetően, úgy érzi, jelenleg nem is lehetne teljesebb az élete. „Ez egy nagyon nagy utazás most nekünk. Már az esküvőt is nagyon fiatalon megterveztük, a családtervezést is előre megbeszéltük, így szépen megyünk sorba. Minden pillanatot együtt éltünk át, amikor az első tesztet megcsináltam, akkor is közösen izgultunk felette, hogy milyen eredményt kapunk majd, és nagyon boldoggá tett minket, hogy pozitív lett” – mesélte önfeledten a story.hu-nak Patai Anna.

A friss házaspár számára teljes mindegy, mi lesz a baba neme, viszont már alig bírják kivárni, hogy végre kiderüljön, hiszen addig nem tudnak dűlőre jutni a névválasztásban. „Nekünk is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, Istenre bízzuk, hogy kisfiú vagy kislány. Tudom, hogy most népszerűek ezek a babaváró partik, de mi túl izgatottak vagyunk hozzá. Még nem fordult olyan pózba, hogy ezt lássuk, de amint látja már az orvos, mi azonnal, a helyszínen meg szeretnénk tudni, nem tudjuk kivárni, hogy egy buli keretein belül tudjuk meg.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anna Patai (@pannaofficial_) által megosztott bejegyzés

Férjével, Bencével nagyon ambiciózusak, megfontoltan, felelősségteljesen építik közös életüket, családjuk még további bővítésétől sem zárkóznak el. „Én azt gondolom, hogy maximum két gyerkőcben gondolkodunk… Most egyelőre neki örülünk, és hogy minden zökkenőmentes legyen, de szerintem biztos, hogy úgyis szeretnénk majd egy kis tesót.” Szerencsére Anna nagyon jól van, a várandóssága egyáltalán nem akadályozza a zenélésben. Legutóbb A Dalban láthattuk versenyezni, de rengeteg projekttel készül még idén. „Örülök, hogy ilyen szerelem szakmám van, amit így is tudok végezni. A többi tervem még nem publikus, de hamarosan azokról is beszámolhatok majd.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!