Napi friss

Patai Anna az internetről rendelte az esküvői ruháját

Feleség lett a huszonnégy esztendős énekesnőből, aki egy romantikus esküvőn fogadott örök hűséget szerelmének, Bencének.

Sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy 2010-ben egy bájos kislány kápráztatta el a Megasztár zsűrijét. A kislány azóta felnőtt, és boldogan mesél arról, hogyan is zajlott le élete legboldogabb napja. A fiatalok magukra vállalták a szervezés közel sem egyszerű folyamatát is, és az ara állítja, minden pontosan úgy alakult, ahogy azt elképzelték. Anna és immáron férje, Bence még a középiskolai évek alatt találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlan társak. Olyannyira egy hullámhosszon vannak, hogy még az esküvőszervezés sem kezdte ki a viszonyukat. „Januárban fogtunk bele, és egyáltalán nem voltak olyan szituációk, amikor harcolnunk kellett volna egymással. Sőt! Ha felmerült valami eldöntendő feladat, egymástól függetlenül is ugyanúgy döntöttünk – árulja el Anna. Az egyetlen nehézséget talán csak az egyre duzzadó násznép jelentette. – Amikor belevágtunk a szervezésbe, úgy ötvenöt fővel kalkuláltunk. A lista azonban idővel egyre hosszabb lett. Végül százfős menyegzőt tartottunk, és nagyon, nagyon jó buli kerekedett. Hajnali öt órakor, már világosban indultunk haza az étteremből.”

Fotó: Archív

Az énekesnőt az édesapja kísérte az anyakönyvvezető elé. Itt jött az a pont, ahol a fiatalok eltértek a hagyományoktól. A menyasszony ruhája ugyanis nem volt meglepetés a vőlegény számára. „Nem vagyunk babonásak, így amikor megérkezett a ruhám, amit egyébként az internetről rendeltem, azonnal megmutattam Bencének. Felpróbáltam, és ő is azt mondta, ez a ruha száz százalékban én vagyok. Nagyon kényelmes volt, ráadásul elsőre jó méretet rendeltem. Bence szettjét pedig közösen választottuk ki – meséli Anna, hozzátéve, kifejezetten letisztult szabású ruhát keresett. Vőfélyt sem fogadtak, viszont a lakodalmi menü kifejezetten a hagyományokra épült, a vendégeknek húslevest, rántott finomságokat és marhapörköltet szolgáltak fel. A hagyományokat másban is követték. Éjfélkor nem maradhatott el a menyasszonytánc sem, ami természetesen a menyasszonyszöktetéssel zárult. A szokásokhoz híven tehát Anna is pirosba öltözött. – Nem készültek akkor fotók, fotózás helyett jól éreztük magunkat. Táncoltunk, és megéltük a pillanatot. Az esküvő után elutaztunk egy mininászútra, de már újra dolgozunk és tervezgetünk. Az ötéves tervünkben a baba is szerepel.” Az ifjú házasok kertes házban élnek, boldogságban. „Nagyon aranyos anyósom és apósom van, az esküvőnk pedig még jobban összehozta a családjainkat” – mesélte Anna.

Az anyósának is ízlik a főztje

Az énekesnő nemcsak a színpadon, hanem a háztartási feladatok végzésé­ben is megállja a helyét. „Általában én főzök otthon, de ha szükséges, Bence mindenben segít. Az utóbbi időben sokat fejlődtem a főzésben, édesanyám tanítgatott, és még az anyósomnak is ízlik a főztöm. Gyakran készítek rántott húst burgonyával, és Bence egyik kedvencét is, ami a juhtúróval és jalapeño paprikával töltött hús. Kicsit macerás, de nagyon finom étel.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!