Napi friss

„Minőségi váltás” – Hajdú Péter keményen beszólt Kulcsár Edinának

Sokak szerint a tévés-producer most elvetette a sulykot.

Szabó András Csuti két évvel ezelőtt még megtörten mesélt válásáról Hajdú Péternek, de úgy tűnik, az idő begyógyította a sebeket, és ma már teljesen máshogy gondol a történtekre. Ahogy azt a story.hu is megírta, az üzletember azt szeretné, ha exe, Kulcsár Edina és új párja G.w.M a lehető legboldogabbak lennének együtt és szerelmük örökké tartana. Valószínűleg a sebek gyógyulásához az is hozzájárult, hogy időközben Csutira is rátalált a szerelem, és elmondása szerint boldogabb, mint valaha. Szerelmével, Biankával olyannyira komoly a kapcsolatuk, hogy már a gyerekvállalás is szóba került. „Szerintem Bianka tökéletes anya lesz. A szüleitől nagyon jó dolgokat kapott ahhoz, hogy jó anyuka legyen. Bőven meghazudtolja a korát értelemben, életfilozófiában. Olyan éretten tud megnyilvánulni csomó komoly témában, hogy az megdöbbentő. De totálisan elfogult vagyok vele, mert halálosan nagy szerelem van közöttünk” – vallotta be.

Hajdú Péter és Csuti között időközben igazi barátság alakult ki, ezért a műsorvezető is őszintén örül annak, hogy az egy évvel ezelőtti, sebzett férfi újra talpra állt. Örömét pedig nem is rejtette véka alá a műsorban, ahogy azt se, hogy mit gondol új kedveséről. Csuti azt is elárulta, hogy Hajdú volt az első médiaszereplő, akinek fotót mutatott Biankáról, Hajdú a kamerák előtt vallotta be, hogy az első megjegyzése annyi volt: „Figyelj, minőségi váltás.”

Nem is kellett több, Kulcsár Edina rajongói teljesen kiakadtak, és nem értik, miért kellett ilyen rosszindulatú megjegyzést tennie a kamerák előtt. „Megint ott tartunk, hogy egy kép alapján megítélik, hogy minőségi-e a csere. Mintha a szépség tenné boldoggá. Ha minőségi, akkor nem kinézetre kell annak lennie. Függetlenül attól, hogy szerintem melyikük szebb, mert tökre nem releváns egy ilyen kontextusban” – háborodott fel az egyik kommentelő, akinek véleményét többen is osztották.

A videóban 18:15-nél látható a megosztó jelenet:

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu, RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!