Napi friss

Csuti: „G.w.M nem a nevelőapja a gyerekeimnek”

Béke van a mozaikcsaládjukban, de az apaszerepet az üzletember nem adja oda a rappernek.

Több mint két éve, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága felbomlott, és az egykori szépségkirálynő a rapper, G.w.M oldalán kezdett új életet. Szerelmükből már egy kislány is született, Amara érkezésével pedig akarva-akaratlanul megalakult a Szabó-Varga mozaikcsalád, lévén Edinának és Csutinak már van két közös gyermeke, Medox és Nina. Noha a kezdeti nehézségek után mára tisztelet és béke uralkodik a két édesapa között, Csuti abban egyáltalán nem ért egyet a barátjával, Hajdú Péterrel, hogy G.w.M lenne a gyerekei nevelőapja. „Én ebbe nem hiszek. Nálunk azért tök jól sikerült megoldani Edinával, hogy nagyjából fele-felét vagyunk a gyerekekkel. Ehhez azért tökre ragaszkodtam is. Az én életemben nem gondolom, hogy ez a nevelőapaság benne lenne, meg ez működne. Azért annál összetettebb ez a dolog. A fene tudja, hogy az együttélés egyenlő-e azzal, hogy te gyereket is nevelsz. Nem biztos. Elmész dolgozni, este hazajössz, nem vagy ott az ébredésnél, nem vagy ott a fürdetésnél” – fejtegette Csuti a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban.

Edina és Márk tavaly tavasszal keltek egybe (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Az üzletember elsőként egyébként a Storynak mesélt arról, hogy a rosszindulatú pletykákkal ellentétben ő úgy érzi, nincs oka azon aggódni, hogy exfeleségééknél ne lenne minden rendben, és a gyermekei testi-lelki egészsége ne lenne biztonságban. „Nem nagyon kérdezem a gyerekeket arról, hogy ott egyébként mi történik, de én nem látom rajtuk, hogy radikálisan megváltoztak volna. Nem látok semmi olyan dolgot, ami miatt nekem Edinával vagy Márkkal beszélnem kellene.”

Majd Csuti kifejtette azt is, hogy a gyerekei miatt neki az a jó, ha a volt felesége és a rapper közt minden a legnagyobb rendben. „Nekem nem jó, ha Edináék veszekednek, ha ott financiálisan problémák vannak. Nekem nem jó, ha ők nem szeretik egymást. A gyerekeim miatt. Nekem az a jó, ha ők békében vannak. Ha ők nem veszekednek, ha ott minden rózsaszín. Tiszta szívemből kívánom, hogy örökre maradjanak együtt.” A jókívánságot persze, egy évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtuk az akkor padlón lévő üzletember szájából, mára viszont ő is új életet kezdett. Párjával, Biankával olyannyira boldogok, hogy már náluk is felmerült a közös baba gondolata. „Szerintem Bianka tökéletes anya lesz. A szüleitől nagyon jó dolgokat kapott ahhoz, hogy jó anyuka legyen. Bőven meghazudtolja a korát értelemben, életfilozófiában. Olyan éretten tud megnyilvánulni csomó komoly témában, hogy az megdöbbentő. De totálisan elfogult vagyok vele, mert halálosan nagy szerelem van közöttünk” – vallotta be.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!