Hazai sztár

Csuti: „Ha bebizonyosodna, akkor gyors lépéseket tennék a gyerekeimért!”

Csutinak két közös gyermeke van az exfeleségével, így a Story kíváncsi volt, hogyan érintette őt a nagy port kavart pletyka.

Egy közösségi oldalon megjelent bejegyzés indította el a lavinát, hogy valami nagyon nem kerek Kulcsár Edináék háza táján. Szinte pillanatok alatt több tucat komment sorakozott a poszt alatt, ami a szépségkirálynő bántalmazásáról szól, és többen is látni és tudni vélték: valóban tettlegességig fajultak a dolgok náluk. Sőt többen azt írták, Edina édesanyja, Krisztina rendőrt is hívott a rapperre, mielőtt G.w.M-et a pszichiátriára szállították volna.

„Düh lett úrrá rajtam”

De nem csak Edináéknak, Szabó András Csutinak is napokig csöngött a telefonja, hiszen a volt nejével közösen nevelt gyermekeik, Medi és Nina kapcsán őt is érintik az ilyesfajta szóbeszédek. „Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs rendőrség kiérkezésről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került elő. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva családoknak! – kezdi Csuti, aki szerint ez az egész kimeríti az internetes rágalmazás fogalmát. – Egyszerűen nem tudom, minek kell még történnie, hogy a hatóság fellépjen ilyen ügyekben, és elkezdje büntetni az álhírterjesztést. Mert ez feltehetően az. És nem egy, hanem csomó ember áll mögötte, aki továbbgenerálta a semmit.”

A Párharc kamerái által beleshettünk Edina és a rapper kapcsolatába (Fotó: TV2)

„Bíznom kell Edinában”

De Csutit nemcsak a saját, hanem Edina, de legfőképp a gyermekei lelki békéje érdekli. „Az a legnagyobb gond ezzel az egésszel, hogy attól még, hogy pletyka, beszélnek róla, írnak róla, és ez akár a gyerekeimhez is eljuthat. Edina, Márk vagy az én idegeskedésem pedig akaratlanul is kihathat a gyerekekre. Szóval a hatóságoknak példát kellene végre statuálni, hátha egy büntetés után jobban meggondolnák a kommentelők, hogy mit írnak ki.” A történtek kapcsán azonban Csutiban az is megfogalmazódott, mit tenne, ha bármilyen hasonló történet mégis beigazolódna G.w.M-ről. „Számomra mindennél fontosabb Medi és Nina testi-lelki egészsége, úgyhogy ha bebizonyosodna bármilyen szörnyűség, felelős édesapaként senkinek ne legyen kétsége, hogy azonnali lépéseket tennék a gyerekeimért, és nagyon gyorsan rendezném a helyzetüket. De üres, rosszindulatú posztokra nem adok. És bár Márkkal csak a kapcsolatuk elején tisztáztunk egy-két dolgot, és se előtte, se utána nem beszélgettünk, akkor sem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem. És Edinában is bízom, hogy felelős édesanyaként a gyermekeink érdekében a lehető legjobb döntéseket hozza” – szögezte le Csuti, aki egyébként nem csak a rapperrel, Edinával sem csacsog, kizárólag, ha Medi vagy Nina kapcsán merül fel valami megbeszélnivaló.

Nem elég a kép

Sokan ma sem értik, hogy míg korábban Edina élő bejelentkezéssel vagy egy férjével, G.w.M-mel közös videóval tisztázott mindig minden kálváriát, addig ez most elmaradt. Dühös posztjához is csak egy közös képpel illusztrálta a boldogságukat, és hogy nincs alapja kétkedésnek. A frizurája és az alakja láttán azonban rajongói kiszúrták, hogy egy régi, feltehetően még a harmadik várandóssága előtti képet posztolt, ami boldogság ide vagy oda, valóban furcsa.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!