Napi friss

Fésűs Nelly tudott férje nőügyeiről

Vajtó Lajos imádott felesége előtt olyan magyar hírességek szívét is elnyerte, mint Sütő Enikő, Ungár Anikó, Csősz Boglárka, vagy Bencze Ilona.

„Nyilván tisztában voltam az előéletével, és tudtam, hogy Lajosunk nem egy II. János Pál pápa” – mondta a Bestnek Fésűs Nelly arról, hogy tudott férjeura előéletéről, amit maga Vajtó Lajos egyébként sohasem titkolt. „Sosem voltam egy skalpvadász, nem a mennyiség, csakis a külső, belső nívó számított. Ezzel együtt nem panaszkodom, és ha már csak az emlékeimből élhetnék, akkor is boldog lennék. Minden nőre büszke vagyok az életemben, ritka szerencsés helyzetben vagyok, hogy ma is mindegyikükkel csodálatos a kapcsolatom” – így Lajos.

Bencze Ilona  színésznő 12 évvel volt idősebb Vajtónál, mégis csodálatos éveket töltöttek együtt. A színésznő és Vajtó soha nem költözött össze, mégis igen hosszan tartott a kapcsolatuk, és olyan diszkréten, hogy soha egy közös kép nem került nyilvánosságra kettejükről. Bencze Ilona után 12 esztendőn át Ungár Anikóval élt együtt. Sütő Enikő is volt a barátnője, aztán összemelegedett Csősz Boglárkával. Amikor Bogit a Feleségek luxuskivitelben című műsor miatt támadták, Vajtó volt az első, aki megvédte egykori párját. Barátságukra jellemző, hogy Lajos még Bogi törökországi esküvőjén is jelen volt. Hogy Fésűs Nelly végül hogyan szelídítette meg, és tartotta a szoknyájánál, arról a színésznő így mesélt: „Lajos velem a kezdetektől fogva talpig úriember volt. Már az első randin kulcsot adott a lakásához, sőt nem sokkal később még az anyukájának is bemutatott.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!