Napi friss

Meghan Markle és Harry herceg már Hollywoodnak sem kellenek

A hétvégi Golden Globe-díj-átadó műsorvezetője kegyetlenül, de igen pontosan bevitte az álomgyár kegyelemdöfését a hercegi párnak.

Azt jó ideje tudjuk, hogy a brit királyi család köszöni, nem kér Harry hercegből és Meghan Markle-ből. Ennek egyértelmű jele volt, hogy tavaly Harry mindössze egyszer, apja koronázására látogatott Nagy-Britanniába, akkor is felesége nélkül, és csak pár órára. A koronázás utáni fogadáson már nem vehetett részt, hiszen a palota joggal tartott tőle, hogy a beszélgetéseket, a falakon belüli történéseket is eladja majd a sajtónak. Végül is az elmúlt években is ezt tette. Ráadásul a legtöbb állításáról azóta bebizonyosodott, nem fedik a valóságot.

Mára az is kiderült, hogy a királyi család szapulásán kívül nem sok mindent tudnak felmutatni, ezt és a folyamatos panaszkodásukat azonban már az amerikai közönség is unja. Bár komoly milliókért leszerződtek a Netflixszel és a Spotify-jal, az utóbbi már felbontotta velük a szerződést. A hercegné podcastbeszélgetései ugyanis finoman szólva nem voltak túl hallgatottak. Arról pedig nincs hír, hogy a Netflix bármit is tervezne velük a jövőben. Alapítványukhoz annyira kevés adomány folyt be tavaly, hogy miután kifizették az adókat és az alkalmazottak bérét, nem volt mit eljótékonykodni. Ráadásul nevetségessé tették magukat, amikor „majdnem katasztrofális autós üldözésként” beszéltek arról, hogy New Yorkban pár fotós megpróbálta lefotózni őket, miközben ők taxival araszoltak az utcán. Azután az is kiderült, hogy Meghan szándékosan egy parkolóban grasszált fel s alá, hogy paparazzoképek készülhessenek róla, és így újra az áldozat szerepében tetszeleghessen a lapokban. A Forbes gazdasági magazin már egyenesen arról cikkezett, hogy a sussexi hercegi pár látványos bukása kapcsán tankönyvet lehetne írni Harvard Business Schoolnak arról, hogy egy felturbózott márka hogyan fulladhat bele a kudarcba és az érdektelenségbe. Decemberben a Hollywood Reporter című lap egyenesen 2023 legnagyobb lúzerei közé sorolta őket, mondván, olyan buborékot fújt a szenteskedésből ez a két ember, amelynek a kipukkanása elkerülhetetlen volt.

A hollywoodi sztárok sem kímélték őket. Tim Dillon humorista a tévében arról beszélt, hogy a partikon házalóként emlegetik a hercegi párt, akik kétségbeesetten próbálnak a sztárokhoz dörgölőzni. Azok viszont nem győzik lerázni magukról őket. Kifigurázta őket a South Park, a Family Guy is. A két sorozat maró gúnnyal ábrázolta álságos kapcsolatukat a hírnévhez, a pénzhez és az általuk oly nagyon védett magánéletükhöz. De tévéműsoraikban olyan nagyágyúk is viccet csináltak belőlük, mint Jimmy Kimmel és Seth Meyers. A világcégek sem kérnek belőlük. Meghan mindössze egy kávégépet népszerűsítő reklámban tűnt fel, ott ült a háttérben egy íróasztal mellett, és dolgozott.

A kegyelemdöfést a hétvégi Golden Globe-díj-átadón vitte be Hollywood, ahol a teljes szakma rajtuk nevetett. Egyrészt nem hívták meg az eseményre őket, pedig Meghan egyetlen értékelhető hollywoodi munkája, a Briliáns elmék című sorozat valamennyi szereplője felment a színpadra, hogy egy díjat adjanak át. Másrészt a gála műsorvezetője, Jo Koy komikus is rajtuk poénkodott, mondván: „Kiderült, hogy Harry herceg és Meghan Markle továbbra is dollármilliókat fog kapni azért, mert egyáltalán nem csinálnak semmit.” Erre Hollywood krémje hangos nevetésben tört ki.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!