Napi friss

Magdi anyus és Vili bácsi már 15 éve hadban áll egymással

Megdöbbentő részletek szivárogtak ki Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolatáról.

Fodor Zsóka a story.hu-nak vallott először Várkonyi Andrással való kapcsolatának megromlásáról, miután a Blikknek a színész azt nyilatkozta, hogy nem hajlandó többet együtt dolgozni egykori jó barátjával. A Barátok közt legnépszerűbb házaspárjának nyilvános sárdobálása sokakat megdöbbentett, köztük sorozatbeli gyermeküket, Németh Kristófot is, aki értetlenül állt Magdi anyus és Vili bá váratlan összeveszése előtt. Később kiderült, Zsóka és András összezördülése nem is olyan új keletű, legalábbis a színésznő elmondása szerint már jó ideje eltávolodtak egymástól. „Nekem is jó okom van arra, hogy nem akarok vele dolgozni. Ő olyan ember, amilyen, én nem vagyok hajlandó róla rosszat mondani, pedig tudnék!” – mondta a Story magazinnak Zsóka, aki ugyan nem kívánta részletezni, hogy mikor és miért romlott meg a kapcsolatuk, a story.hu megtudta, hogy már régóta hadban állnak egymással.

Folyosói pletykák szerint barátságuk tizenöt éve, 2009-ben bicsaklott meg, nem sokkal azelőtt, hogy Magdi anyus úgy döntött, kilép a Barátok köztből. Bár a színésznő akkor arra hivatkozva intett búcsút Magdi anyus szerepének, hogy más felkéréseket is el tudjon vállalni, ám azt nem titkolta, hogy voltak, akik szó szerint megkönnyebbültek, és örültek a felmondásának. „Kicsit stréber voltam, sokan felsóhajtottak, amikor kiléptem, mert volt egy szigorú nézésem, ha valaki nem tudta a szöveget. A hangomat sosem emeltem fel, de tudták, jobb velem nem makogni, hebegni!” – nyilatkozta akkor, de most az a hír járja, hogy nem csak a maximalizmusa miatt voltak konfliktusai a forgatásokon.

Várkonyi András és Fodor Zsóka
Fotó: Ványi Ákos/fotocentral.hu

Várkonyi Andrással állítólag gyakran érződött közöttük a szakmai féltékenység, információink szerint Vili bácsit alakító színész képtelen volt elviselni, hogy Magdi anyus népszerűbb nála, sőt állítólag a színész azt is sérelmezte, hogy a nyilvános szereplések, közös megjelenések alkalmával mindig csak másodhegedűs lehetett Zsóka mellett. A két színész között végül odáig nőtt a feszültség, hogy Zsóka beadta a felmondását a sorozat producerének, Kalamár Tamásnak, aki már nem tudta őt tovább maradásra bírni. Igaz, a sorozatbeli házaspár ezt követően még jó darabig igyekezett jó viszonyban maradni, a közvetlen környezetük azonban pontosan tudta, hogy ez csupán a nyilvánosságnak szól, Magdi anyus és Vili bá’ inkább már szabadulna egymástól. Ahogy ez néhány hete meg is megtörtént…

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!