Napi friss

Németh Kristóf teljesen megdöbbent Fodor Zsóka és Várkonyi András balhéján: „Itt valami nagyon nem kerek!”

A Barátok közt egykori színésze értetlenül áll sorozatbeli szülei, Magdi anyus és Vili bá összeveszése előtt.

Dugába dőlt a Barátok közt egykori színészeinek ötven éve tartó barátsága! A Mátyás király tér legismertebb házaspárja, Magdi anyus és Vili bácsi, azaz Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata évtizedeken át töretlen volt, ám egy elmérgesedett konfliktus végérvényesen közéjük állt. Az ok több mint megdöbbentő.

A Blikk szemfüles olvasójának szúrt szemet, hogy a két színművész egyik közös előadása mindenféle előzmény nélkül eltűnt a színlapról. A portálhoz később több információ is eljutott azzal kapcsolatban, hogy a páros „szakításának” hátterében személyes konfliktus áll. Míg Zsóka tagadta az összeveszés hírét, és csupán annyit mondott, hogy nem állnak többé együtt színpadra, addig a sértett fél, András már bővebben kifejtette az álláspontját. Elmondása szerint Zsóka két lekötött előadásukra sem ment el, sőt nemcsak hogy cserben hagyta a pályatársát, a szervezőket és természetesen a közönséget, hanem még annak tényét is letagadta, hogy elvállalta volna ezeket a felkéréseket. Hiányzásával Zsóka állítólag több százezer forintos kárt okozott Andrásnak, aki így a saját fellépési díjától is elesett.

A szürreális történtet természetesen nemcsak a rajongókat, hanem a népszerű duó barátait, pályatársait is megdöbbentette. Németh Kristóf, aki a Barátok köztben évtizedeken át forgatott sorozatbeli szüleivel, így nyilatkozott a story.hu-nak a történtekről: „Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet – mondta lapunknak Németh Kristóf. – Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek. Értetlenül állok a történtek előtt, egyelőre fenntartással is kezelem ezt a hírt. Nagyon jó lenne mindkettőjüket meghallgatni ez ügyben, mert itt valami nagyon nem kerek!” – zárta Kristóf, akivel azután vettük fel a kapcsolatot, hogy Fodor Zsókát többszöri megkeresésünkre sem tudtuk elérni.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!