Napi friss

Itt az első fotó a gyógyuló Katalinról – Már csak árnyéka önmagának a hercegné

Máris szárnyra kelt a pletyka, hogy a képen nem is ő látható, hanem a húga.

Utoljára tavaly decemberben mutatkozott a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, majd derült égből villámcsapásként érkezett a hír január közepén, hogy tervezett hasi műtéten esett át, legközelebb pedig húsvét után tér vissza. Most azonban a TMZ fotóriportere lencsevégre kapta Vilmos herceg feleségét, amint édesanyja, Carole mellett, az anyósülésen ül egy autóban, a windsori kastély közelében. Katalin derűs megjelenésének érthető módon nyoma sincs, hiszen az elmúlt két hónapban a gyógyulására koncentrált. A hercegné a fotón fekete napszemüveget és fekete kabátot visel, és minta egy apró mosoly látszana a szája sarkában…

Katalin feltűnésére azután került sor, hogy az elmúlt napokban egymást érték az összeesküvés-elméletek az állapotáról. A legvadabb elmélet szerint Katalin mesterséges kómában van, bár ezt a megjelent fotó cáfolja. A minap pedig az a feltételezés kapott szárnyra, hogy sztómazsákja miatt nem mutatkozik a nyilvánosság előtt. Persze vannak ennél cifrább, ám kevésbé súlyos pletykák is: valaki azt terjeszti, hogy a fodrász elrontotta a frizuráját, és míg vissza nem nő a haja, addig nem jelenik meg sehol.

Bár a palota kitart álláspontja mellett, hogy Katalin gyógyulása a tervek szerint halad, és ennél többet nem kívánnak megosztani a nyilvánossággal, nem lennénk meglepve, ha a TMZ fotósa nem véletlenül szaladt volna bele az autóban ülő hercegnébe… Hogy Katalin felbukkanása lenyugtatja-e a kedélyeket, az kétséges. Már most az a szóbeszéd járja, hogy nem is ő ült az anyósülésen, hanem a húga, Pippa.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!