Napi friss

A palota megelégelte a pletykákat – Elárulták, hogy van most Katalin hercegné

Egyre durvább összeesküvés-elméletek láttak napvilágot Vilmos herceg feleségének állapotával kapcsolatban.

Januárban a királyi család bejelentette, hogy Katalin hercegné egy hosszabb ideje tervezett hasi műtét miatt húsvétig nem lesz látható nyilvános eseményeken. A hercegné 14 napot töltött kórházban, és annak ellenére, hogy a felépülés ideje még mindig tart, az emberek már túl hosszúnak ítélik meg ezt az időt, és találgatásokba kezdtek. Januárban a palota azt kérte, a gyógyulás ideje alatt tartsák tiszteletben Katalin magánéletét. „Reméli, hogy a nyilvánosság megérti azt a vágyát, hogy a lehető legnagyobb mértékben normális életet biztosítson a gyermekei számára” – közölte még januárban Kensington-palota. De nem így történt, úgy tűnik, egy hercegné esetében az emberek türelme igen csak véges, és a közösségi oldalakon elszabadult a pokol, amikor Vilmos herceg az utolsó pillanatban bejelentette, hogy „személyes okok” miatt nem vesz részt egy gyászszertartáson.

Sokakat összezavarta, hogy a Katalin hercegné állapotáról való kommunikációs minta szöges ellentétben áll azzal, ahogy Károly király rákbetegségéről kommunikálnak. Az uralkodó ugyanis az első pillanattól kezdve nyíltan beszélt az állapotáról, míg Katalin hercegné betegségét homály fedi. Sokan baljós hangnemet ütöttek meg, arra utalva, hogy a hercegné „eltűnt”, és hogy a királyi család eltitkolja a közéletből való távollétének valódi okát. Éppen ezért a Kensington-palota a minap szükségét érezte, hogy a Harper’s Bazaarnak  eljuttatott közleményben leszögezzék: a hercegné állapota változatlan. „Kezdettől fogva nagyon egyértelmű volt, hogy a walesi hercegné húsvétig távol marad, és a Kensington-palota csak akkor ad ki friss információkat róla, ha valami jelentős változás történik.” Egy a családhoz közel álló forrás február 27-én azt nyilatkozta a magazinnak, hogy Katalin hercegné felépülése jól halad.

Vajon ez megállítja a találgatásokat? Valószínűleg a hercegné követőit csak az fogja megnyugtatni, ha a hagyományos húsvéti misén végre megpillanthatják Katalint a családja körében.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!