Napi friss

Gombos Edina – Férje visszavágyik Magyarországra

Albertónak hiányzik a jó magyar bor, a gulyás és a hazai retró zene.

Az Aktív egykori műsorvezetője, Gombos Edina már hosszú évek óta az Egyesült Államokban él a családjával. A napokban férjével, Albertóval néhány napra ellátogattak Miamiba, az egyik leghíresebb üdülőparadicsomba, az ott töltött napokról pedig Itt van Amerika! nevű YouTube-csatornájukra töltöttek fel egy videót.

Miközben a neves divattervező, Gianni Versace emlékére kialakított étteremben ebédeltek, a köztük lévő véleménykülönbségek is terítékre kerültek. Edina ugyanis azt szeretné, ha gyakrabban szerveznének különféle kiruccanásokat. „Mindig olyan nehéz rábeszélni téged, hogy kimozduljunk ilyen helyekre, de hát akkora élmény” – magyarázta férjének Edina. „Most már így élek, egy idős bácsi vagyok. Ameddig nem találkoztunk, egy igazi vadló voltam, de te domesztikáltál huszonévesen. Most már ez van” – reagált humorosan Alberto. Mire Edina: „Megértem, hogy szeretsz otthon a saját közegedben, de amikor eljövünk, mindig annyira élvezed. Jó hatással vagyok rád, valld be” – zárta le a témát az egykori tévés.

Edinát egyébként annyira magával ragadta a hely varázsa, hogy meg is hatódott. „Még mindig el tudok érzékenyülni attól, hogy banánlevelek vannak a háttérben, hallom a papagájokat…” – nézett körbe Edina. Mint kiderült, Albertót egészen más dolgok hatják meg. „Egy szép nyári nap Magyarországon egy finom bor társaságában… Esetleg egy jó gulyással meg valamilyen finom desszerttel. És persze retró magyar zenével! Elsírnám magam úgy, ahogy te most” – reagált férje Edinára, aki végül azzal zárta le a témát: van, amiben különböznek, és ez így van jól.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!