Napi friss

Egykor sülve-főve együtt voltak – Miért „szakítottak” valójában?

Egykor Sarka Kata és Szabó Zsófi elválaszthatatlan barátnők voltak, de nem ők az egyetlenek, akikre ma már szinte azt sem mondhatjuk, hogy jó ismerősök maradtak.

Az emberi kapcsolatokban az egyik legértékesebb és legmélyebb kötelékek közé tartozik az igaz barátság. Erre a civil életben sem könnyű rátalálni, hát még a sztárvilágban. Ritka az az őszinte, bizalmas és támogató viszony, ami örökre kitart.

Mindenről a válás tehet?

Sarka Kata és Szabó Zsófi barátsága sokáig nagyon erős lábakon állt. Olyannyira, hogy a színésznő lett Kata és volt férje, Hajdú Péter kisebbik gyerekének, Dávidkának a keresztanyja is. Ezzel a családi szállal pedig úgy tűnt, még szorosabbá és véglegessé tették a viszonyt. Ám az élet úgy hozta, hogy Zsófi mára csak Hajdúval van jóban, a Katához fűződő barátsága a múlté. Sokan a színésznő édesapja, Szabó Gyula halálához kötik az eltávolodásukat. Zsófi akkortájt ugyanis bezárkózott, és egy ideig senkivel sem beszélt. Mások szerint nem a gyász szedte szét a barátságukat, hanem az, hogy Zsófi – lévén jó barátságot ápolt Hajdúval is – a sztárpár válása után idővel a producerrel is rendezte a viszonyát. Annak ellenére alakult így, hogy barátnője miatt nem hívta meg Hajdút az esküvőjére sem. Kata viszont a későbbiekben sem örült ennek a békülésnek, és nem nézte jó szemmel, hogy a legfőbb bizalmasa egyúttal a volt a férje bizalmasa is – újra.

Mi történt valójából?

A két műsorvezető, Héder Barna és Palik László még egyetemista korukban ismerkedett meg egymással. Később közösen indították az Ötödölő című telefonos játékot, és együtt szerette meg őket a sportkedvelő közönség, mivel annak idején a Forma–1 legendás közvetítőpárosa voltak. Sőt idővel még közös vállalkozást is indítottak. A barátságuk azonban egyszer csak megszakadt. Hosszú idő után Héder a tavalyi Sztárbox egyik műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre. Az egyik napilap kapva kapott az alkalmon, Palikról is kifaggatta. Ekkor derült ki, hogy nem is állnak szóba egymással. „A mi történetünk, kettőnkre tartozik. Annak idején sok mindent csináltunk együtt. A Radio Bridge,­ egy fitneszklub, benne kávéházzal, az Eurosport magyar nyelvű adása – és még sorolhatnám – közös projekt volt. Jól tudtunk együtt dolgozni, de aztán véget ért. Azóta nem keressük egymást” – mondta Héder.

Héder Barna és Palik László 2009-ben (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Egyszer csak vége lett

A legfrissebb „szakítás” a műsorvezető és a TV2 Szerencselánya, vagyis Kárpáti Rebeka és Sydney van den Bosch között történt, akik idestova egy éve, hogy nincsenek már olyan jóban. Eltűntek a közös képek, a közös programok, a közös utazások, a szeretetteljes kommentek, amik korábban jellemezték a kapcsolatukat. És noha pár hónapja Sydney­ egy 24 óráig elérhető sztorijába újra kikerült egy közös kép, a fotó csak egy munka kapcsán készült. Ráadásul kettőjük között Gelencsér Timi mosolyog. Hogy mi vezetett az eltávolodáshoz, ahhoz Rebeka csak annyit fűzött hozzá, hogy az elfoglaltságaik miatt kevés idejük maradt egymásra.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!