Napi friss

Gyász: 45 évesen elhunyt a királyi család tagja

Tragikus hírt jelentett be a palota.

Úgy tűnik 2024 rettenetes év a királyi család számára, és most újabb tragédiával kell szembenézniük. Először Károly király került kórházba jóindulatú prosztatamegnagyobbodás miatt, majd rákkal diagnosztizálták. Mindeközben pedig Katalin hercegnét is megműtötték, és két hétig kórházban tartották. Károly hősiesen küzd a betegséggel, és esze ágában sincs feladni, Katalin hercegné állapotáról azonban egyelőre semmi hír.

Mindemellett szerdán tragikus hírrel indította napot a palota, és közleményben jelentették be, hogy Lady Gabriella Kingston, Károly másodunokatestvérének a férje, Thomas Kingston 45 éves korában váratlanul elhunyt. Thomas Kingston 2019-ben egy nagyszabású windsori kastélyban tartott esküvő keretein belül házasodott be a brit királyi családba, és közeli kapcsolatot ápolt a család tagjaival, több nyilvános eseményen is részt vett feleségével.

Thomas Kingston és Lady Gabriella Windsor 2019-ben házasodtak össze (Fotó: Getty Images)

A férfit vasárnap este találták meg eszméletlenül Gloucestershire-ben, az otthonában. Azonnal riasztották hozzá a mentőket, de a helyszínre érkező orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A halál oka egyelőre ismeretlen, az ügyet még vizsgálják, de nincsenek gyanús körülményekre utaló nyomok és az idegenkezűséget is kizárták.

Thomas Kingston és felesége gyakran mutatkoztak együtt Károly királlyal és Kamillával (Fotó: Getty Images)

A palota hivatalos közleményben nyilvánította ki részvétét: „Mély fájdalommal jelentjük be Thomas Kingston, szeretett férjünk, fiunk, testvérünk halálát. Tom kivételes ember volt, aki mindazok életét beragyogta, akik ismerték. Halála hatalmas megrázkódtatásként érte az egész családot, és kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, miközben gyászoljuk az elhunytat. A király és a királyné értesült Thomas haláláról, és gyászolják a család szeretett tagját. Őfelsége mély együttérzését és imáit küldi Gabriellának és az egész Kingston családnak!”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!