Napi friss

Felesége elvesztéséről vallott Szacsvay László

A Nemzet Színészét nem kíméli a sors, az elmúlt időszakban súlyos tragédiák érték.

Szacsvay László és Csicsay Claudia szerelmének története valódi tündérmese. Fiatal színészként a szentendrei színházban ismerkedett meg a tehetséges fotóművésszel. „Nem mertem megszólítani őt, pedig már mindenkit ismert a társulatból, csak engem nem. Aztán egyszer csak egy nagyot köszönt rám, én pedig úgy megijedtem, hogy egészen a kocsmáig szaladtam, és berúgtam a Zala Márkkal” mesélte nevetve a Tények Plusznak Szacsvay László.

Aztán egy életen át tartó szerelem szövődött kettejük között. Ötvenkét évig éltek együtt. Igaz, nemcsak jóban, hanem gondban és betegségben is. Felesége ugyanis bipoláris depresszióban szenvedett, és emiatt sokszor kezelésre szorult, de hiába. Ezt követte egy szörnyű baleset és egy újabb súlyos betegség. „Miután kizuhant a negyedikről, talpra állítottam, megtanítottam újra járni, majd jött egy rák, ami viszont két hónap alatt elvitte” mondta szomorúan a színész.

De nem csupán felesége tavaly októberi halála az egyetlen veszteség, amit fel kell dolgoznia. „Annyi tragédia ért mostanában, hogy az már nevetséges. Ezen már csak röhögni lehet. Nemrégiben iszonyú sok olyan kolléga halt meg, akiket kedveltem, köztük két barátom is. Várom a következő tragédiát” mondta a rá jellemző szarkazmussal a művész.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!