Napi friss

Kajdi Csaba beszólt Majkának: „Nincsenek már alapvető elvárások”

Cyla szerint a népszerű tévés-rappernek van egy olyan mulasztása, amivel rossz példát mutat a fiataloknak.

Már megszokhattuk, hogy Kajdi Csaba nem riad vissza a sarkos megnyilvánulásoktól és a megosztó megjegyzésektől sem. Egy friss interjúban azt nehezményezte, manapság semmilyen előképzettség vagy képesítés nem szükséges ahhoz, hogy valaki műsorvezető legyen. „Volt egy modellem annak idején, Müller Attila, akit felvettek a Cool tévébe műsorvezetőnek. Beszédtechnika-tanártól kezdve, mindenfajta képzésre járnia kellett. Most meg kikerül a ValóVilágból Nádai Anikó, és műsorvezető lesz. Majka dettó, ő a legértékesebb celebünk” – taglalta Cyla a 24.hu-nak adott interjújában.

Hozzátette, nagyra becsüli azt az utat, amelyet rapper-műsorvezető megtett, ám van egy hatalmas hiányossága. „Abban is hiszek, hogy aki ilyen magasságokba eljut, mint ahogy ő, mindenképp képezhette volna magát, például az érettségi megszerzésével. Megértem, hogy fiatalon nem volt lehetősége tanulni, de akkor utólag pótlom eme hiányosságom, hiszen rengeteg fiatal követ. De simán lehet, hogy én vagyok túl pragmatikus és ódivatú. Nincsenek már alapvető elvárások.”

De nem Majka az egyetlen, akit kritikával illet, hanem azokat a celebeket, akik szerinte szinte kizárólag fizetett hirdetések kapcsán posztolnak a közösségi oldalaikra, és egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy a követőikre valódi hatást gyakoroljanak. „Például Hódi Pamela megállás nélkül cumisüveget, babakocsit reklámoz, miközben semmilyen más tartalom nincs, maximum annyi, hogy ’Nati, gyere, itt vannak a kacsák!’ Rosszak az arányok.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!