Napi friss

Lilut lesújtotta fia kritikája: „Ez a csontomig hatolt akkor”

A műsorvezetőt mélyen elgondolkodtatta fia számonkérése.

Lilu vesszőparipájának érzi, hogy kiálljon különböző társadalmi ügyek mellett, vagy szót emeljen társadalmi kisebbségek érdekében. Hasonló elvek mentén neveli a fiait is, akik közül a nagyobbik, Dávid már 14 éves. Nem olyan régen az ő szavai hatottak kijózanítóan a Cápák között háziasszonyára. „Múltkor együtt mentünk valahova, és megálltunk a piros lámpánál, és ott állt mellettünk egy otthon nélküli ember. Éppen nem volt nálam aprópénz, és elfordítottam a fejem. A nagyfiam pedig rám szólt, hogy ’Anyu, nézz rá, és mondd neki, hogy nincs nálad pénz, de ne nézz már át rajta. Miért csinálsz úgy, mintha láthatatlan lenne?’ És igaza volt, rájöttem, hogy mekkora egy gyökér vagyok” – idézte fel a Glamour podcastjában Lilu.

De nem ez volt az első eset, hogy a tévés fia olyat mondott, ami felért egy pofonnal Lilu számára. Az köztudott, hogy a műsorvezető azon ismert emberek táborát erősíti, akik azt hirdetik: ismert emberek ne posztoljanak vagy hirdessenek különféle termékeket a közösségi oldalaikon a gyerekeikkel. Ezzel kapcsolatban érdekes mód Dávid fia intelme nyitotta fel a szemét. „Nyolc hónaposan egyszer megmutattam valahol őt. Nagyon cuki fotók születtek, de még járni és beszélni sem tudott. Aztán egyszer vittem haza a suliból, talán 7-8 éves lehetett, és nagyon rosszkedvű volt. Először nem akarta elmondani, de végül azt mondta: ’Anya, ma rákerestek a nevemre a többiek, és egész nap azon röhögtek, milyen kopasz és dagi vagyok. Én ezt megengedtem akkor neked?’ Ez a csontomig hatolt akkor.”

Nem akar ellenszenves lenni

Lilu sokszor szólal fel bizonyos ügyekben, ám azt most leszögezte, nem célja senkit sem bántani. „Nem akarok a celebek házmestere lenni, aki folyton utánuk kiabál, hogy szedjék össze a szemetet. Ráadásul nem is vagyok ilyen. Nem akarok ilyen nagy megmondó embernek tűnni, aki megmondja a tutit. Ez tök ellenszenves lehet.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!