Napi friss

Gombos Edina nagy bejelentése – Visszatér a hírek világába

Korábban a TV2 Magellán és Aktív című műsoraiban láthattuk.

Gombos Edina Itt van Amerika! névvel indított YouTube-csatornáján eddig is számos érdekes témával szolgált az elmúlt öt évben, és tavaly év végén egy újabb ötletét osztotta meg a követőivel: szívesen visszatérne a gyökerekhez, a hírszerkesztéshez. Az ötletét pedig rendkívül sokan örömmel fogadták, így elképzelhető, hogy havonta egyszer lesz folytatás. „Összefoglalom azokat a helyi eseményeket, érdekességeket, történéseket, amelyek a leginkább foglalkoztatták az amerikaiakat 2023-ban. Sikerek, kudarcok, botrányok, bűnügyek, technikai újdonságokat, mindenféle érdekesség az Egyesült Államokból” – adta hírül Edina az Instagramon.

Gombos Edinát kilenc éve láttuk utoljára a televízióban. Amióta 2015-ben úgy döntöttek a férjével, Albertóval, hogy kiköltöznek Amerikába, Edina itthoni médiakarrierje véget ért ugyan, Itt van Amerika! című vlogja azonban rendkívül sikeres. Sosem titkolta, mindezt sok-sok munkaórával éri el. Ezúttal így írt róla. „A szerkesztés, felkészülés 1-2 nap általában, forgatás, felvétel általában 2 nap, a vágás, utómunka további két nap. Így jön össze egy 20-30 perces videó úgy, hogy egyetlen munkafolyamat sincs kiadva más kezébe.”

Edina alig 16 évesen került a média világába. Eleinte kulturális eseményeket konferált, érettségi után elvégezte a Magyar Rádió hírszerkesztő, hírolvasó tanfolyamát, majd egy debreceni kereskedelmi rádióban dolgozott. 1999-től tíz éven át hallhattuk az akkori Sláger Rádió Bumeráng című műsorának hírszerkesztő-hírolvasójaként. 2002-től pedig a TV2 Magellán és Aktív című műsorait vezette. Ez utóbbit több mint tizenkét évig, egészen 2015 februárjáig, és a mai napig sokaknak hiányzik. Most pedig úgy tűnik, nála sem múltak el nyomtalanul ezek az évek.

Kiemelt kép: Instagram/Itt van Amerika

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!