Napi friss

Feke Pál és Mészáros Nóra: „Valóban válságba került a kapcsolatunk”

A napokban röppent fel a hír, hogy párkapcsolati problémáik vannak.

Mindent megtettek annak érdekében, hogy óvják a kapcsolatukat. Megfogadták például Balázs Klári és Korda György tanácsát a hosszú kapcsolat titkáról, amely nagy korkülönbség esetén is jól működhet. És igyekeztek úgy élni, ahogy az énekes-házaspár mondta: azaz nem akarták megváltoztatni a másikat. De még a hangos vitákra is jól bevált módszerük volt, az úgynevezett házi játékszabály, amelynek például már az első pontját sem bírták ki nevetés nélkül: vegyél három mély levegőt, és jusson eszedbe, mit éreztél, amikor először megláttad a másikat. Az összezördülések esetén ez is segített, eddig. Most azonban válságra utalhat, hogy a közösségi oldalakról eltűntek a közös képeik. Pontosabban már csak egy-egy fotót találni a színész és a tévés oldalain, ám egyelőre nem tudni, hogy véletlenül hagyták kint, vagy van még remény a békülére.

A párost 2021 nyarán kapták először lencsevégre, két évvel azután hogy Feke Pál és kislánya édesanyja, Gyenesei Leila öt év házasság után úgy döntöttek, elválnak. A Hír TV híradósára végül a színész írt rá egy megérzés alapján, ám a közösségi oldalon tett szerelmi vallomás eleinte nem talált kedvező fogadtatásra. Nóra ugyanis az automatikusan levélszemétbe került írást nem vette észre. Egy barát közbenjárására mégis tudomást szerzett a színész vonzalmáról, és már az első randevún tudták, érezték, ez a találkozás sorszerű volt, kapcsolatuk több lehet futó kalandnál. Két hét után összeköltöztek, és ezidáig valóban úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Most azonban úgy tűnik, hogy a tavaly év vége, az ünnepek és az újévkezdés nem indul a legjobban a párnak. Kerestük Mészáros Nórát az ügyben, aki a következőt mondta: „Valóban válságba került a kapcsolatunk. Az elmúlt három évben volt sok örömünk és boldogságunk, de nehézségeink is. Ám, ha a Jóisten egymásnak teremtett bennünket, akkor visszatalálunk egymáshoz”– nyilatkozta bizakodva Mészáros Nóra.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!