Napi friss

Feke Pál szerelme, Mészáros Nóra – Valóra vált az egyik legnagyobb álma

Színész párja virággal, borral és könnybe lábadt szemmel várta haza, amikor kiderült, hogy a tévés új szerepben is bemutatkozik.

Újabb mérföldkőhöz ért Mészáros Nóra, aki a Hír TV legújabb híradósa lett – de mint meséli, rögös út vezetett idáig. „Sokáig nem tudtam, mivel szeretnék foglalkozni, hogy mi lesz az a hivatás, amiben megtalálom magam, amiben kiteljesedhetek. A középiskola után jogi egyetemre mentem, aminek egyébként már az első napján rájöttem, hogy nem nekem való – kezdi nevetve Nóri a story.hu-nak. – De maradtam, és becsülettel végigcsináltam. Úgy gondoltam, hogy az a tudás, amit ott felhalmozok, egyszer majd jól fog jönni még akkor is, ha valami egészen mást fogok csinálni. Most már tudom, hogy igazam lett. Az egyetemi éveim alatt több szakmában is kipróbáltam magam, voltam stewardess, de dolgoztam az idegenforgalomban is. Majd a véletlennek – vagy épp a sorsnak – köszönhetően egy műsor castingján találtam magam, ami mindent megváltoztatott. Emlékszem, amikor először felgyulladt a felvételt jelző piros lámpa a stúdióban, azt éreztem, hogy ’Ez az! Ezt akarom csinálni!’, illetve hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy jobb és jobb legyek! Ez az évek alatt nemhogy nem múlt el, csak tovább fokozódott.”

Januártól ráadásul újabb kihívások elé néz, ugyanis a Hír TV egyik híradósának választották. „Egy álmom teljesült ezzel. Persze még kezdő vagyok, de minden erőmmel törekszem arra, hogy fejlődjek, bizonyítsak. Hálás vagyok a vezetőségnek és a nézőknek is, akiktől annyi támogatást és szeretet kapok. Aki ismer, tudja, milyen alázatos és szorgalmas vagyok, és hogy milyen keményen tudok dolgozni. Izgalmas időszak elé nézek, és hál’ istennek, a párom (Feke Pál – a szerk.) maximálisan támogat. Amikor kiderült, hogy híradózni is fogok a riporteri feladataim mellett, virággal, borral és könnybe lábadt szemmel várt haza. Azért, hogy egy kis bulihangulatot teremtsen, még egy csákót is feltett a fejére – kacag fel. – De nálunk a humornál már csak az természetesebb, hogy örülünk a másik sikerének, drukkolunk egymásnak.”

Kiemelt kép: Hír TV

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!