Címlapsztori

Feke Pál és Mészáros Nóra: „A randi végén már kézen fogva sétáltunk”

Egy éve találtak egymásra, és a szerelmükről először a Story magazinnak meséltek.

Elég rájuk nézni, lerí róluk, mennyire szerelmesek és boldogok, noha másfél évvel ezelőtt még csak remélni tudták, hogy egyszer megtalálják a párjukat.

„Úgy éreztem, meg kell ismernem őt”

Van az a mondás, hogy meglátni és megszeretni – az énekes-színésszel és a műsorvezetővel pontosan ez történt. „Nórira először a tévében figyeltem fel. Emlékszem, egy hosszú nap végén fáradtan bekapcsoltam a tévét, majd megláttam őt, és azt gondoltam, milyen különleges kisugárzása van ennek a gyönyörű nőnek. – kezdi a mesélést Pali. – Érdekes az élet, mert valamiért nem ment ki a fejemből – úgy éreztem, meg kell ismernem őt. Eldöntöttem, írok neki egy levelet, mondhatni, teljesen ismeretlenül, hisz korábban nem találkoztunk, noha voltak közös ismerőseink. Az egyik barátomnak mondtam is szomorúan, hogy nem jártam sikerrel Nórinál, még csak vissza sem írt.”

„Mentségemre szóljon, nem szándékosan hagytam figyelmen kívül, egyszerűen nem láttam, hogy írt, mert a kéretlen üzenetek közé került – veszi át a szót Nóri. – A kedves ismerősünk szólt, hogy Palcsi maga alatt van, amiért nem válaszoltam az üzenetére. Le voltam döbbenve, hiszen én nem kaptam semmit tőle, majd jobban megnézve, mégis” – mosolyodik el.

„’Dolgunk van’ egymással”

Nóri válaszolt, majd a levelezést hamar az első találkozás követte. „Miközben tartottam felé, nagyon izgultam, és vártam, milyen lesz megpillantani őt – folytatja a művész. – Odaértem hozzá, kiszálltam a kocsiból, majd megláttam, és mint egy filmben, elállt a lélegzetem. Csak néztük egymást, és mosolyogtunk. És akkor ott első látásra egymásba szerettünk, és ez egy olyan pillanat volt, ami mindig velünk marad. Majd beszélgetni kezdtünk, és azonnal kiderült, hogy mennyi mindenben hasonlítunk, hogy mennyire fontos mindkettőnknek a humor, hogy mennyire azonos az értékrendünk. A randi végén már kézen fogva sétáltunk. Nóri nekem egy óriási ajándék az élettől.”

Fotó: Bognár Bogi

„Én minden hölgytársamnak csakis azt kívánhatom, hogy egy férfi úgy nézzen rájuk, ahogy Pali nézett rám azon az estén – fűzi hozzá Nóri. – Azonnal éreztük, hogy különös találkozás a miénk, hogy ’dolgunk van’ egymással.”

Tökéletes időzítés

A következő napokban, amikor a barátai arról faggatták a színészt, hogy miként alakulnak a dolgaik Nórival, ő csak annyit felelt, hogy nincs kérdés. „A rövid és tömör válaszom akkor is az volt, hogy nincs kérdés. Gondolok itt arra, hogy már a kezdet kezdetén világos volt, hogy egy úton járunk, és hogy jókor találkoztunk! Köztünk tizenhárom év korkülönbség van, és Nóri egy hihetetlen céltudatos, talpraesett és temperamentumos nő, akihez kell is a negyven évem – nevet fel jóízűen. – Érdekes élményünk volt, hogy az általunk mélyen tisztelt és szeretett ­Korda György és Balázs ­Klári között is pont annyi év van, mint köztünk, és annyi idősen is találkoztak, mint mi – Gyuri negyven-, a felesége huszonhét éves volt. Drága Klárika mondta útravalónak, hogy egy párkapcsolat úgy működik jól, ha a másikat meghagyjuk olyannak, amilyen. Mi sem akarjuk megváltoztatni egymást. Ez persze nem könnyű, de nagy igazság.”

Kiemelt kép: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!