Napi friss

Molnár Anikó beismerte, hogy meztelenül úszkált a sejkek előtt, de állítja, nem dubajozott

Az egykori Nagy Ő nemrég arról beszélt: sosem járt a közel-keleti fővárosban. A róla szóló cikkek azonban egészen mást állítanak. Most tisztázza az ellentmondást.

Molnár Anikó nemrég Kembe Sorel podcasműsorának vendégeként mesélt az életéről, amely során arról is beszélt: ő még soha életében nem járt az Egyesült Arab Emírségekben, és annak fővárosában, Dubajban. Sokan mégis azt terjesztik róla, visszajáró vendég volt a városban… „Én vagyok a dubaji k***a Magyarországon. Holott valójában életemben nem jártam ott. Aztán mégis én vagyok az a nő, akivel húsz éve reklámozzák Dubajt” – mondta Anikó a beszélgetés során. Az interneten azonban máig jó néhány olyan újságcikk található, amely tényként kezeli: az egykori Nagy Ő jó néhány évvel ezelőtt egy hetet töltött a közel-keleti fővárosban, ahol teste áruba bocsátásával keresett pénzt. „Szintén a trubadúrokat idézi az a hercegi bánásmód, amelyben Molnár Anikó az Egyesült Arab Emirátusokban részesült, ahova luxuskonzumálni érkezett egy hétre egymillió forintért. Elmondása szerint egyetlen bevetése alkalmával egy üvegfalú medencében volt kénytelen meztelenül úszni sok más, nála fiatalabb, ambiciózus kelet-európai reménység között. Főhősünk persze tisztázta, az egy hét alatt senkivel sem feküdt le, viszont a juttatását kétmillióra emelték, mert annyira aranyos lány” – olvasható egy cikkben, amit Havas Henrik Anikóról szóló könyve alapján írtak évekkel ezelőtt.

Megkerestük Anikót, hogy tisztázza az ellentmondást: járt Dubajban, ahogy a róla szóló könyv írja, vagy sem? „A velem kapcsolatos félreértések sorozata ezzel a könyvvel kezdődött – fog bele Anikó. – Voltam ugyan egy hercegségben, de nem Dubajban. Havasnak is mondtam annak idején, nem engedem, hogy kiderüljön, pontosan hol. Azt hiszem, a történet szempontjából teljesen lényegtelen. Aztán a leírtakat több újságíró rosszul vette át és írta meg. Azóta sem tudom ezt magamról lemosni, az embereknek általában így jutok eszébe sajnos. Így lettem én az ország első ’dubajos’ lánya, még ha ez egyáltalán nem is fedte a valóságot. De a történtek után azt kívánom, bárcsak lettem volna Dubajban, és most lenne 200 millió forintom – teszi hozzá Anikó. – A kiutazásom előtt egy hétig gondolkodtam, bevállaljam-e. 23 éves voltam ekkor. Végül kimentem, de nem feküdtem le senkivel. Sőt senkivel semmilyen testi kapcsolatom nem volt” – mondja határozottan.

Anikó úgy érzi, túl sokáig tette függővé az önértékelését az emberek véleményétől, ezért a tavalyi évben új fejezetet nyitott az életében. Érdekes módon azonban múltját egyáltalán nem szégyelli. „Húsz évet elvettek az életemből a fotelharcosok és a megfelelési kényszerem. Ma már mindent őszintén kimondok, mert tudom, úgysem tudok megfelelni mindenkinek,és nem is akarok. Tavaly besokalltam, és rájöttem, hogy nem vagyok hajlandó tovább mások igénye és véleménye szerint élni. Ha visszapörgethetném ezt a húsz évet, a kezdetektől fogva így élnék.”

Új évi célok

Molnár Anikó nem tagadja, jelenleg egyedül van, de egyáltalán nincs elkeseredve emiatt. „A legfontosabb, hogy egészségügyileg rendben legyek, ha jön az igazi, állok elébe, de ez nem csak rajtam múlik.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárséf különszáma!

Még kapható a Story téli különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!