Címlapsztori

Molnár Anikó az erotikus munkájáról: „Nekem csak az számít, hogy biztosítsam az édesanyám és a magam jövőjét”

Ha nem is példátlan, azért szokatlan a celeb­világban, ha valaki elismeri, ilyen munkából él. Az egykori Nagy Ő többek között azt is elárulja, mit gondol az emberek megvetéséről.

Sokakat felháborított Molnár Anikó nyilvános vallomása arról, hogyan keresi a kenyerét, akadnak, akik sajnálják is kicsit, az őszinteségét azonban rengetegen díjazzák. A ValóVilág és A Nagy Ő egykori sztárja nem bánta meg, hogy erotikus modellnek állt, mi több, nem lehetetlen, hogy a jövőben többre is hajlandó lesz. „Senki felé nincs elszámolnivalóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet, idővel szexuális jellegű tartalmak is lesznek az oldalamon. Álszentség lenne kijelenti, hogy nem feszegetem a határaimat…” Anikó szerint mindenkinek megvan az ára, legfeljebb van, aki ezt nem meri beismerni. „Lássuk be, van az a pénzt, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába, maximum nem mindenkinek van hozzá bátorsága. Én nem tartom magam se prűdnek, se képmutatónak. A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul húsz éve hallgatom, hogy mekkora lotyó vagyok, pedig soha nem éltem a testemből. Hát tessék! Most akkor adok rá okot, hogy ezt gondolják az emberek, hadd örüljenek.”

Fotó: Bencze Zoltán és Nagy Krisztián

„Nincs gazdag férjem…”

A dac, amivel válaszol az emberek megvetésére, nem volt mindig jellemző rá, bár tény, hogy sosem a kitaposott ösvényen járt. De ahogy oly sok lány és asszony, ő is biztonságra vágyott, amit hol egy erős férfi mellett, hol egyedül, a tengerentúlon remélt megtalálni. Élt már jómódban, hordta tenyerén a média, híres férfiak bomlottak utána, aztán kezdtek rosszabbul menni a dolgai. Gyakran csalódott, anyagi gondok nyomasztották, és amikor már az utolsó tartalékaiból tartotta el magát, valamint hat kutyáját és hét macskáját, úgy döntött, regisztrál az ominózus oldalra. „Nem számíthatok senkire – mondja. – Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.”

Fotó: Bencze Zoltán és Nagy Krisztián

Megértő anyuka

Így lett A Nagy Ő új pénzkereseti lehetősége az internet egyik erotikus oldala. Közel 1000 előfizetője pikáns fotókat, videókat láthat róla, amiket nem egyedül készít. „Havi 15 dollár, azaz nagyjából 5200 forint az oldalam tagsági díja, vannak külön fizetős tartalmak is attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés. Ezek általában 5 és 10 dollár, tehát körülbelül 1700-3400 forint körül mozognak. Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom – mondja, és elárulja, ki az egyetlen ember, akinek ad a véleményére. – Nekem legfeljebb a 75 éves édesanyám véleménye számít, és az, hogy biztosítsam a kettőnk jövőjét. Márpedig ő nem akart lebeszélni, azt mondta, ez az én testem, az én életem, senkinek semmi köze nincs a dolgaimhoz.”
A ma is dekoratív celeb négy hónapja csatlakozott az erotikus tartalomgyártók táborához, és mint mondja, máris a legkeresettebb hazai OnlyFans-modellek közé tartozik. Valahogy mégsem irigyeljük a sikerét.

Édesanyja nem akarta lebeszélni Anikót új munkájáról (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Mi az az OnlyFans?

Az OnlyFans nevű közösségi szolgáltatást elsősorban szexmunkások veszik igénybe, de más tartalomkészítők, például fizikai erőnléti szakértők és zenészek munkájának is helyet ad. Az ominózus weboldalt kizárólag regisztrált előfizetők érhetik el, akik az adott felhasználó által megjelölt összegért tekinthetik meg egy-egy profil bejegyzéseit.

Kiemelt kép: Bencze Zoltán és Nagy Krisztián

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!