Napi friss

Ezek voltak az idei év sztárszakításai – Volt, amire lehetett számítani, ám volt egészen meglepő is

Több betonbiztosnak hitt párkapcsolat futott zátonyra 2023-ban, amelyek hetekig szolgáltattak beszédtémát a sajtó számára.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Év elején, februárban robbant a hír, hogy a két korábbi élsportoló házassága véget ért, útjaik végérvényesen különválnak. Mint Tápai Szabina mondta, szerinte a legtöbb házasság lángoló szerelemmel indul, és teljesen normális, ha idővel szeretetté, szövetséggé alakul. Sokáig ők is így éltek, de aztán kezdte azt érezni, hogy elveszíti a társát. „Én nagyon hittem ebben a szóban. Nem azért mentem férjhez, hogy elváljak. Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő az életemben, és tíz éve teljes nyugalomban mondtam ki neki az igent. Bizalommal voltam felé, és olyan biztonságban éreztem magam, mint soha senki más mellett. Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. De az én fejemben tényleg az volt, mint a mesékben, hogy a herceg és a hercegnő szerelme örökké tart – nyilatkozta megtörten a Story magazinnak Szabina. Azóta rendeződött a viszonyuk, válásuk ellenére együtt karácsonyoztak.

Régóta pletykálták, hogy nincs rendben köztük minden (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Peller Anna és Lukács Miki

Márciusban már a Reggeli háziasszonya és férje válásától volt hangos a sajtó. A pár 14 együtt töltött év után szakított. „Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket – jelentették be szomorú hírt a Facebookon.

Tóth Andi és Marics Peti

Közel sem volt ennyire nyugodt és békés a két énekes különválása, márcsák azért sem, mert akkoriban mindketten a Sztárban sztár mesterei voltak. „Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is – fakadt ki szakítást bejelentő videójában Tóth Andi.

Judy és Molnár Balázs

A Groovehouse énekesnője 12 év után lépett ki a kapcsolatából. Az énekesnő az okokat abban látta, hogy férje foggal-körömmel a saját céljai megvalósításaihoz ragaszkodott, közben pedig megfeledkezett azokról, amiket közösen akartak elérni. „Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban – avatta be a Story magazint.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Minden bizonnyal az év legmeglepőbb és a legemlékezetesebb sztárválása volt az övék. A hat év után véget ért kapcsolatuk hírét egy kislányukkal közös képpel, és egy parányi fricskától eltekintve közös közleménnyel tudatták augusztusban. „Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra – írta akkor a sztárséf, aki pont a napokban árulta el, hogy még az ünnepek előtt hivatalosan is elváltak egymástól az énekesnővel.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása mindenkit váratlanul ért (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Radics Gigi és Mikus Áron

Ugyancsak a nyár végén derült ki, hogy az énekesnő és szobrász párja külön utakon folytatják az életüket. Három évig alkottak egy párt. Kapcsolatukból egy kislány született. „Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet – osztotta meg a hírt közösségi oldalán Gigi.

Sajnos a felsorolást hosszasan lehetne még folytatni. Ivancsis Ilonának 15 év után ért véget a kapcsolata. Kollányi Zsuzsi márciusban jelentette be, hogy három gyermeke édesapjától elválik. Széphalmi Juliska és kollégája, Kovács Richárd is szakítottak. A Nyerő Párosban még együtt szerepelt Bálint Antónia és Bársony Farkas, de még a műsor előtt kiderült: nincsenek együtt. Halastyák Fanni és Szlépka Armand is egy párként indult el a Párharcban, de már a műsor sajtótájékoztatóján bejelentették: vége a kapcsolatnak. Az idei év legutóbbi, nagy médiavisszhangot kiváltó szakítása Stana Alexandráé és Megyyes Dávidé, akik két év után döntöttek úgy, hogy jobb nekik külön.

Kiemelt képek: Olajos Piroska, Schumy Csaba, Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!