Címlapsztori

Válik Peller Anna és Lukács Miki

Szeretik egymást, de már csak úgy, mint a testvérek.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint 14 év után válik Peller Anna és férje, Lukács Miki. A pár közös Facebook-oldalára töltött fel egy videót, ahol mosolyogva, kéz a kézben közölték követőikkel a szomorú hírt. „El fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül mint a testvérek, ami csodálatos, de ahhoz fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket – mondta a videóban Anna. Miki hozzátette: – Az elmúlt két évben próbáltunk ezen túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk.” Mint mondták, soha nem akarják egymást elveszíteni, de úgy érzik, ez a legjobb, amit most tehetnek. Gyermeküket, Annabellát közösen nevelik, Anna pedig azt megígérte, hogy megszervezi Miki 50. születésnapi buliját. Többet nem kívántak mondani.

14 éve házasodtak össze

Lukács Miki 2008-ban, fél évvel a megismerkedésük után jegyezte el Annát Valentin-napon. Nagyon romantikusra sikerült a lánykérés, ugyanis Miki fehér limuzint bérelt, vásárolt egy nagy csokor vörös rózsát, és egy gyémántgyűrűvel tette fel a kérdést Annának. 2009-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket, később megszületett közös gyermekük, Annabella.

Anna húga is válófélben

Úgy tűnik, a Peller lányok élete szinte egyszerre vesz száznyolcvan fokos fordulatot, hiszen Anna húgáról, Peller Mariannról tavaly októberben derült ki, hogy válik a férjétől.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!