Napi friss

Vajda Johnny: „Sosem voltam nagy csajozógép, többnyire engem szedtek fel a lányok”

A Farm VIP egyik legnépszerűbb játékosa, és nem a dagadó izmai, hanem a belső értékei miatt. A testépítő azt is elárulta, jelenleg boldog párkapcsolatban él, és hamarosan újabb mérföldkőhöz érkeznek a kedvesével.

Kifejezetten boldog gyerekkora volt, egy pár száz fős faluban nőtt fel, ezért is áll hozzá közel a vidéki életstílus és a kétkezi munka. „Nekem hasonló játékok jelentették a kikapcsolódást gyerekkoromban, mint amilyen feladatokat kapunk a farmon: bunkert építettünk, az erdőben császkáltunk, rengeteget voltam a szabadban. Édesanyám könyvelőként dolgozik, édesapám pedig értékesítéssel foglalkozik, de korábban ő volt a helyi kocsma tulajdonosa. Ők egyébként 18 éves koromban elváltak, de továbbra is közösen nevelik a két tesómat, akik jóval fiatalabbak nálam. Ezért is figyelek a viselkedésemre, mert nem szeretnék szégyent hozni rájuk” – meséli a story.hu-nak Vajda Johnny, a TV2-n futó kalandreality versenyzője.

A testépítő a gimnázium elvégzése után még nem találta meg azt a hivatást, amit szívvel-lélekkel tudott volna csinálni, ezért külföldre ment szerencsét próbálni, ott azonban egy kellemetlen meglepetés várta. „Egy munkaközvetítő cégen keresztül mentem Németországba. Kezdetben egy olyan lakásban laktam, ahol több melóssal éltem együtt. A szobámban nem volt semmi, még egy villanykörte sem, csak egy fogazat és egy drót lógott ki a falból. Utóbbin ráadásul hatalmas penészfoltok voltak. Emlékszem, az első napokban gyakorlatilag a földön éltem. Nem teljesen ilyen körülményekre számítottam – vallja be. Johnny egy autóalkatrész gyárban vállalt munkát, fokozatosan egyre feljebb lépdelt a ranglétrán, később másik városba költözött, ahol jobb életkörülmények várták. Egy ponton azonban rájött: nem akar az az ember lenni, aki csak a vakációk alkalmával látja a családját. – Nagyjából hét évet töltöttem kint. A végére már egészen otthonosan éreztem magam, és jó munkahelyem is volt. Egy probléma volt: nagyon hiányzott a család, ezért úgy döntöttem, hazajövök.”

Hét évig dolgozott Németországban (Fotó: Archív)

A testépítés már Németországban is fontos szerepet játszott az életében, majd videókat kezdett készíteni. „Ahogy külföldön stabilabbá vált a helyzetem, egyre több időt szántam magamra és a fitneszre. Izmosabb lettem, kockahasam lett, és azt éreztem, ha ez nekem sikerült, másnak is sikerülhet. Ráadásul az életmódváltás nem atomfizika, ahogy azt sokan hiszik. Szerettem volna az igazán fontos dolgokat egyszerűen és közérthetően átadni. Kiléptem a komfortzónámból, amikor elkezdtem videókat készíteni, mert elég zárkózott, visszahúzódó ember vagyok. Emlékszem, eleinte nagyon féltem a reakcióktól, alig mertem beszélni, de apránként egyre magabiztosabb lettem.” De nem ez az egyetlen élethelyzet, ahol ráfér némi önbizalom.

Testvérei jóval fiatalabbak nála (Fotó: Archív)

Kevesen gondolnák, de az ismerkedésben is megmutatkozott a zárkózott és félénk természete. „Sosem voltam nagy csajozógép, többnyire engem szedtek fel a lányok – ismeri el nevetve. – Nem igazán szoktam kezdeményezni, talán mert tartok a visszautasítástól.” Most azonban nincs terítéken a párkeresés, hiszen a szíve már foglalt. „Érdekes módon pont a farmra költözésem előtt ismertem meg a kedvesemet. Talán egy vagy két randink volt, mielőtt elmentem a forgatásra. Először nem is akartam neki elmondani, nehogy elijessze. De nem így történt, nagyon jól fogadta. Sőt azt hiszem, ez erősítette is a kapcsolatunkat, mert amikor időnként visszakaptuk a telefonunkat, rengeteget beszélgettünk. Most pedig már az összekötözésre készülünk, ami reméljük, még karácsony előtt megtörténik.”

Leszámolna az előítéletekkel

Vajda Johnny nem tagadja, azért is vállalta el a műsorban való szereplést, mert szeretné bebizonyítani, hogy olykor teljesen alaptalanok az influenszerekkel kapcsolatos előítéletek. „Gyakran éri az a vád a tartalomgyártókat, hogy azért élnek ebből, mert nem értenek máshoz. Hovatovább, minden munka büdös nekik. Meg szerettem volna mutatni, hogy én nem ijedek meg, ha fizikai munkáról van szó.”

Kiemelt képek: TV2, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!