Napi friss

Szulák Andrea: „Nem hiszem, hogy sok rózsadombi villát fogok a gyerekemre hagyni”

Szerette volna a munkát és a magánéletet idén végre egyensúlyba hozni. Elárulta, hogyan sikerült mindez megteremtenie, hiszen rengeteg munkája volt.

Szulák Andrea még az idei év elején elhatározta, hogy megpróbálja egyensúlyba hozni az életében a munkát és a magánéletét. Hogy sikerült-e, amit eltervezett, azt év végén Bényi Ildikónak árulta el. „Életem egyik legjobb éve volt ez ebből a szempontból is: sikerült megteremtenem az egyensúlyt. Szerintem még soha életemben nem dolgoztam annyit, mint idén, rengeteg darab volt, koncertfelkérések, de közben tettem el baracklekvárt, eperlekvárt, bodzaszörpöt, szilvalekvárt, és rengeteg időt tudtunk együtt lenni a gyerekemmel, a barátaimmal. Szóval nekem ez nagyon jó év volt” – hallható egy miniriport az MTVA Önök kérték műsorvezetőjének közösségi oldalán.

A színésznő gyermeke, Rozina már 17 éves, anya és lánya azonban rengeteg programot csinálnak még mindig közösen. „Szeret velem bandázni a lányom, érdekeli a média világa is, de csak a háttérrésze, mert nem egy előadóalkat. Azt szoktam mondani erre, hogy a családban ő a normális, mert neki egészen más álmai, vágyai vannak, ugyanakkor nagyon szereti ezt a világot is, amiben én élek, sokat formál is a személyiségén: nyitott, nagyon pozitív ember ettől. A legnagyobb büszkeségem pedig, hogy a barátai is bírják a fejemet. Legutóbb Azahriah-koncerten voltunk együtt, és fogunk is még egy csomó helyre menni. André Rieu-koncerten is voltunk Bécsben, szóval nekünk rengeteg anya-lánya programunk van. Nem hiszem, hogy sok rózsadombi villát fogok tudni a gyerekemre örökül hagyni, de ezeket a közös élményeket mindenképpen, és ez szerintem sokkal nagyobb gazdagság, mint egy birodalom.”

Jónak lenni jó!

Szulák Andrea is csatlakozott a közmédia karitatív kampányához. A Jónak lenni jó! kezdeményezésnek idén a Semmelweis Egyetem Alapítvány a kedvezményezettje, amelyen keresztül a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését támogatják. A 13600-as adományvonal hívásával és a 04-es azonosító megadásával bárki támogathatja az alapítványt.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!