Napi friss

Nádai Anikó nagy esküvőre készül: „Vágyom rá, hogy fehér ruhában tündököljek”

A műsorvezető nagy személyiségváltozásokon ment keresztül idén, hála az RTL sikerműsorának. Magabiztosabban tekint a jövőbe, amiben egy lagzi is szerepel.

Nemrég ért véget az idei év egyik legnépszerűbb tévéműsora, az RTL-en futó Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A produkció egyik nagy meglepetése Nádai Anikó volt, aki gyilkosként sem volt kutyaütő, de ártatlanként briliáns megérzéseinek köszönhetően a legjobb nyomozónak bizonyult. Pedig szinte az utolsó pillanatban született meg a döntés, hogy részt vesz a produkcióban. „Októberben zajlott a forgatás, és csak pár héttel előtte született döntés arról, hogy én is részese leszek a műsornak. Voltak bennem kétségek, hogy ezt mennyire engedhetem meg magamnak anyaként, de mivel a páromra tényleg mindenben számíthatok, teljes nyugalomban tudtam őket otthon hagyni – meséli Nádai Anikó a story.hu-nak. Hamar rájött, a komfortzónájából is ki kell lépnie, ha sikeres akar lenni a játékban. – Alapvetően egy visszahúzódó ember vagyok, nagyon nehezen nyílok meg idegen emberek előtt, de egy ilyen helyzetben ezt nem teheted meg, ezért meg kellett erőszakolnom magam. Például vittem magammal könyveket gondolván, hogy majd a forgatási szünetekben olvasok, de erről szó nem lehetett.”

Azt mondja, rengeteget tanult önmagáról a forgatás alatt. A műsorra egyfajta önismereti tréningként gondol. „Annak ellenére, hogy nem én nyertem, azt hiszem, győztesként távoztam. Egy rettenetesen önbizalomhiányos nő vagyok, de a műsor óta sokkal jobban hiszek magamban, a megérzéseimben, és összességében sokkal jobban szeretem magam, mint azelőtt, hogy bementem a kastélyba – vallja be a tévés, aki ezzel a csomaggal megy tovább az életében. És talán egy sorsfordító esemény is bekövetkezik a jövőben. Anikó már hosszú ideje Hajmásy Péter mennyasszonya, de az esküvőre eddig még nem került sor, és egy ideig még várat magára a nagy nap. „Most építkezünk, minden erőnket, időnket, pénzüket ebbe fektetjük – magyarázza Anikó. – Talán jövőre összejön, bár még egyáltalán nem kezdtük el szervezni. De sort fogunk rá keríteni, nagy esküvőt szeretnénk. Vágyom rá, hogy királynőként, fehér ruhában tündököljek. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de így van – teszi hozzá nevetve.

Párjával, Hajmásy Péterrel (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Reagál a vádakra

Olyannyira mesterien nyomozott az Árulókban, hogy több néző egyenesen csalással vádolta őt. „Hozzám is eljutottak ezek a hírek. Erre csak azt tudom mondani, hogy senkinek nem állt érdekében, hogy kockáztassa a munkáját vagy a műsor kimenetelét, hiszen ezzel szabotálták volna a játékot.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!