Napi friss

Eldurvult a bunyó és bejelentették egy kisbaba érkezését – Ilyen volt a Sztárbox 3. adása

Kiderült: egy kismama szorított a nézőtéren, amíg születendő gyermekének édesapja a ringben harcolt.

Immár a harmadik negyeddöntő adást közvetítették az év egyik sikerműsorából, a Sztárboxból. Rendhagyó módon a nehézfiúk nyitották a show-t. Míg Dobrády Ákos nem sokkal a meccs előtt még sakkozott edzőjével, addig Pintér Tibor stílszerűen lóháton érkezett a ringhez. A ringben aztán ők ketten nagy lendülettel rontottak egymásnak, a zenész valamivel jobban védekezett, a színész ütései viszont pontosabbnak tűntek. Ákosra egy ütés után rá is kellett számolni, Tenyán viszont érezhető volt, nem biztos, hogy négy menetig bírja majd szuflával. De nem volt szükség négy menetre, ugyanis a lovas színész a második menet végén egy végzetes ütést mért az ellenfelére, amelynek következtében a bíró úgy ítélte meg: Dobrády nem tudja folytatni az összecsapást. Pintér Tenya jutott az elődöntőbe.

Ezt követően a női mérkőzés következett, ahol Járai Kíra szállt ringbe Nyári Dia ellen. A korkülönbség ellenére kiélezett csatát hozott a kettejük találkozása. Végül pontozással a Barátok közt egykori színésznője diadalmaskodott, amit Kíra könnyek között vett tudomásul az eredményhirdetés után. A szinkronrendező úgy vélte, nem tudta kihozni magából a maximumot.

Végezetül az este fő mérkőzése jött Curtis és Szegedi Fecsó között. Állításuk szerint kettejük felkészülése nagyban különbözött. Míg a rapper jórészt pörkölttel és sörrel hangolódott, addig az üzletember az edzőterembe készült. Ennek ellenére Curtis buldózerként rontott az ellenfelére, a lendülete azonban hamar elfogyott, és a második menet végére padlóra került, és nem tudta folytatni a mérkőzést. Fecsó az eredményhirdetés után a győzelmét a jövő áprilisban születendő kisfiának ajánlotta, így bejelentve a nyilvánosságnak, hogy szerelme, Géczi Bea gyermeket vár.

Fecsó kiütötte Curtist
Bea a story.hu fotósának meg is mutatta gömbölyödő pocakját

Kiemelt kép és fotók: Trenka Attila

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!