Napi friss

Hatalmas a feszültség Alekosz és Kucsera Gábor között

Kiderült, hogy már évekre nyúlik vissza az ellentétük.

Rendíthetetlenül zakatol tovább az Ázsia Expressz versenye, ami immár az első hajsza közelében jár. Ahogy az a sorsdöntő nap előtt lenni szokott, a játékosok egy vacsoránál gyűltek össze, hogy megvitassák a hét történéseit. A vacsora azonban nem volt túl békés, ugyanis Alekosz és barátnője elmondták, nehezményezik, hogy minden hátráltató feladatot vagy nehezítést ők kapnak a versenytársaiktól. Kucsera Gábor szerint az okok Alekosz viselkedésében keresendők. „Zéró tisztelet mások felé, amikor valaki beszél hozzád, te direkt elfordulsz. Beszélsz egy hölggyel zsebre tett kézzel. A csapattársaidat nem tapsolod meg vagy ismered el. Szerintem egyáltalán ne csodálkozzatok ezen, mert nem nyitottatok senki felé ” – értékelte játékostársát a korábbi élsportoló.

A görög szerint azonban egyáltalán nem innen fúj a szél. „Kucsera Gáborral mi már szerepeltünk együtt tévéműsorban, és pontosan ismeri az álláspontomat, hogy én nem tartom őt érdekes televíziós szereplőnek. Megértem, hogy ebből fakadóan vannak fenntartásai velem kapcsolatban” – szólt vissza Alekosz.

A vacsora után Gábor így összegezte a történteteket Dávidnak. „Én tudom, hogy mire megy ez ki. Próbál belém állni, kóstolgatni évek óta, és azt várja, hogy lemegyek az ő szintjére. De én nem fogok erre a szintre lemenni. Nem érdekel. Levegőnek nézem.”

Kiemelt képek: TV2, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!