Napi friss

Pető Brúnó flörtölni kezdett mexikói sofőrével

A zenésznek mindennap kell 25 perc csajozás.

Pető Brúnó és Kempf Zozo párosa eddig szinte megállíthatatlannak bizonyulnak az Ázsia Expressz versenyében. Már a heti védettséget is megszerezték, amelynek birtokában dönthettek, arról folytatják-e versenyt, vagy inkább némi zsebpénzzel a kezükben pihennek pár napot. Ők egy rövidke gondolkodás után a folytatás mellett döntöttek az esetleges medálszerzés reményében. Akkor még nem is sejtették, hogy néhány óra múlva talán már bánni fogják ezt.

Az egyik fuvarszerzés alkalmával két csinos fiatal anyuka vitte el őket a következő úti célhoz. „A csajok is egész bevállalósak voltak, sőt a munkatárs autóját kérték kölcsön, hogy el tudjanak minket vinni. Ha tudtuk volna, hogy velük találkozunk, be kellett volna adni a szabadnapkártyát. Még pénzünk is lett volna” – csattant fel a zenész.

Az énekes nem sokáig kerülgette a forró kását a beszélgetés során.
„Van férjed? – kérdezte a sofőrétől.
– Nincs! – mondta mosolyogva a hölgy.
– Szuper, én Brúnó vagyok, nekem sincs barátnőm, és egyébként szállásunk sincs éjszakára, szóval” – mondta nevetve az énekes.

Ugyan a románc nem mélyült el, a hölgyek megígértek, ha Budapestre jönnek, felkeresik a fiúkat. „Napi szinten 25 perc csajozásra mindig szükségem van. Ezek kellenek a napi rutinomba, hogy teljesen férfinak, illetve fiúnak érezzem magam. Erős kifejezés volt a férfi” – értékelte az eseményeket némi öniróniával Brúnó.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/ fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!