Napi friss

Büszkén mutatta meg fogyását Gáspár Bea: „Nagyon sok bókot kapok”

A Konyhafőnök egykori nyertese bátran pózolt a kamerák előtt, most friss fotókon mutatta meg, hol tart az életmódváltásának köszönhetően.

Kirobbanó formában van Gáspár Bea. Ötvenhez közeledve ismét belevágott az életmódváltásba, szemmel láthatóan jól halad a kitűzött cél felé. A Konyhafőnök egykori nyertesét többen megvádolták azzal, hogy a gyomorszűkítő műtétje után gyerekjáték volt lefogynia, azonban elárulta, hogy nem volt egyszerű dolga.

Küzd a kilók ellen (Fotó: Archív)

„Sokan mondják, írják, hogy persze, nekem könnyű! Ott volt a gastric sleeve műtét, annak a segítségével bármikor le tudok fogyni. Ez egyszerűen nem igaz – tagadta a vádakat Bea. – Ezek az emberek elfelejtik, hogy a műtét óta meghíztam, és most ezt a túlsúlyt akarom végre teljesen leadni. Nagyon jó úton vagyok, már látom a célt. Ehhez viszont hatalmas elhatározásra és önuralomra volt szükségem, mert ha nem diétázom, ha nem edzem, ha nem tartok ki, azonnal elindulnak visszafelé a kilók. Így ez nekem nem csak arról szól, hogy fogyjak, hanem egy nagy próbája az akaraterőmnek is.”

A Bea konyhája háziasszonya nehezen vette rá magát az egészséges életmódra, mivel tudta, hogy állandó odafigyelést igényel. Nem volt könnyű dolga, hiszen mindeközben a klimax kínzó tünetei is gyötörték, de kitartással végül elérte a célját. – Végre újra örömmel tudok belenézni a tükörbe, nem fáj a térdem, ha fel kell mennem egy lépcsőn, nem fulladok ki, és nagyon sok bókot is kapok a külsőmre vonatkozóan. Bátran megmutatom, már nem szorít és nem is vág be sehol az edzős ruhám.”

Rengeteg bókot kap (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!