Napi friss

Fluor Tomi: „Ott azt mondtam, hogy elég, ennek vége van”

A népszerű rapper tudja, olykor változásra van szüksége. A kezdeti lendülettel nincs is probléma, a kitartással már akadnak gondjai.

Fluor Tomi egyike az ország legsikeresebb előadóinak. Egy-egy nyár alatt gyakorlatilag bejárja az egész országot a Diazzal közös formációjával, a Wellhellóval. Ebben az időszakban általában este tizenegytől hajnali négyig tart egy átlagos napja, ez pedig hozzájárul ahhoz, hogy ilyenkor nem annyira tud odafigyelni megfelelő étkezésre. „Szezon előtt mindig próbálok ledobni egy 4-5 kilót, mert akkor érem el azt a súlyomat a szezon végére, ami az elején volt. Téli időszakban mindig könnyebben fogyok – vallotta be az Adom a napom szezonzáró adásában. Színpadi emberként különösen fontos számára, hogy jó formában legyen. „Nekem volt egy tetőpont, amikor 102 kiló voltam. Ott már azért lihegsz a színpadon, és minden sokkal nehezebb. Ott azt mondtam, hogy elég, ennek vége van, le le is dobtam 13 kilót három hónap alatt durva fehérjediétával. Az kemény volt – ismerte el. – Most meg az van, hogy egyszer csak azt látom, már nem úgy áll rajtam egy-egy póló, ahogy kéne. Aztán három nap pánikdiéta jön. A negyedik napon meg repül a nachos meg a sült krumpli – nevetett fel Tomi. A következő hónapokra komoly tervei vannak. „Nem igaz, hogy itt vagyok 36 évesen, és még egyszer sem értem el, hogy legyen valami kockaszerű hasam. Ez bakancslistás dolog nálam. Egyszer legyen már az életemben kockahasam! Most elkezdem októbertől úgy az edzést, hogy a kajára is odafigyelek – ígérte a rapper.

Gettókarácsonyt tart

Fluor Tomi életében nagyon fontos szerepet játszanak a barátai. Elmondása szerint nekik köszönheti, hogy nem szállt a fejébe a hírnév, ugyanis gyermekkori barátai még mindig mellette vannak. „23-24 éves már ez a brigád. Huszonöten vagyunk. Minden évben van egy gettószülinap és egy gettókarácsony, amikor mindannyian visszamegyünk Székesfehérvárra. Kitartunk egymás mellett. Bárkivel bármi lett: ha külföldre költözött, ha az ország más részére, legalább a szülinapi ünneplésre és a karácsonyi bulira ugyanúgy összegyűlünk”.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!