Napi friss

Példátlan feszültség a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában – Köllő Babett megsértődött Tóth Gabira

A négyből három mester között fajult el a vita. Pápai Joci inkább meg sem szólalt.

A Sztárban Sztár leszek! vasránap esti adásában komoly vita alakult ki a mesterek között azok után, hogy több ígéretes versenyző Majka csapatába került. Tóth Gabi szóvá tette, hogy kissé felborultak az arányok a zsűriben, Köllő Babett pedig azzal érvelt, hogy jelentkezők azért húznak a rapper felé, mert a producert, a lehetőségeket látják benne, amit Majka ki is használ. Azt kérték mestertársuktól, hogy hagyjon nekik több teret. A vita azok után harapódzott el még inkább, hogy egy tehetséges rapper megint csak Majkát választotta mesterének. Ekkor Babett a következőt mondta zsűritársának: „Engem jelen pillanatban kiráz tőled a hideg, rossz értelemben. Még megkockáztatom azt is, hogy utállak.”

Ugyan a szóváltás végül a tévés-rapper és Tóth Gabi között csúcsosodott ki, amelynek következményeként az énekesnő ki is viharzott a stúdióból, de Babett neve is felmerült kettejük szócsatájában. „A Babett-tel nem kötekedsz, mert ő be van szarva tőled, és nem szól vissza neked. Az egészet Babett hozta fel, ő csendben marad, és velem vitatkozik Majoros Peti megint, értitek?” – értetlenkedett Gabi.

Miután lecsillapodtak a kedélyek, Majka elismerte, igaza volt az énekesnőnek abban, hogy egyedül maradt vele a vitában. Köllő Babett azonban megsértődött Tóth Gabi szavain. „Én próbáltam érvelni, de nem tudok ellened – mondta Majkának. – Azt mondtad, hogy te nem így látod, és ezzel le is söpörted, amit belülről érzek. Mindegy, maradjak akkor én a sz*rba nálad és Gabinál is. Te meg ne is nyisd ki a szádat” – fordult Pápai Jocihoz, aki végig szó nélkül, higgadtan figyelte zsűritársai torzsalkodását.

Kiemelt képek: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!