Napi friss

Gelencsér Tímea: „Idővel szeretnék nagy show-műsorokat is vezetni”

Évek óta szerepel a képernyőn, több műsor riportereként láthattuk, mégsem bánja, hogy a nagy áttörés még nem érkezett meg a karrierében.

A napokban derült ki, hogy a Dancing with the Stars negyedik évadában Gelencsér Tímea lesz a műsor online riportere. A fiatal tévés most elárulta, miért áll a szívéhez nagyon közel ez a műsor. „Számomra ez egy szerelemprojekt, és mivel az első évadban versenyző lehettem, így pontosan tudom, mi zajlik a háttérben, milyen erő és kitartás szükséges ahhoz, hogy valaki ezt a műsort végig csinálja – magyarázta a story.hu-nak Timi, aki immár harmadik alkalommal vezeti majd a hozzá tartozó háttérműsort. De láthattuk az Exatlonban is hasonló szerepkörben. Adódik a kérdés, mindezek után vágyik-e nagyobb feladatokra. – Nem titkolom, szeretnék majd nagy show-műsorokat is vezetni, de hiszek a fontolva előrehaladás elvében – mondja. – Sokat tanultam az elmúlt évadokban. Régen sokkal görcsösebb voltam, mindenáron próbáltam magam tartani az előre megírt szövegeimhez, az adásmenethez, mert a biztosra mentem. Ma már sokkal lazább vagyok, és merek viccelődni is. Néha úgy is érzem magam a stúdióban, mintha csak a barátaimmal beszélgetnék egy házibuliban.”

A táncos műsor idei évadában Király Linda és Marics Peti is parkettre lépnek, a két előadó pedig versenytársa volt Timinek a tavalyi Ázsia Expresszben. A közös kalandok ellenére persze egyáltalán nem biztos, hogy Timi Lindának és Petinek jobban fog szurkolni, mint a többi amatőr táncosnak. „Ez egyáltalán nem számít – siet leszögezni Timi. – Az Exatlon második évadában többen megvádoltak azzal, hogy a bajnokoknak szurkolok, csak azért, mert az első évadban bajnok színekben versenyeztem. Épp ellenkezőleg, most már elárulom, abban az évadban inkább legbelül a kihívóknak drukkoltam. Nálam mindig szimpátia alapján és emberi cselekedetek alapján dől el, kinek szorítok titkon egy kicsit jobban” – avatott be nevetve Timi.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY MAGAZIN FRISS SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!