Napi friss

Tóth Gabi és Krausz Gábor – Ugyanazon a rendezvényen vállaltak munkát

Még együtt bólintottak rá a felkérésre.

Bár augusztus 9. óta tény, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága véget ér – miután az énekesnő a Fricska együttes egyik táncosába beleszeretett –, Gabi most mégis volt férjével vesz részt egy eseményen. Az énekesnő és a sztárséf még azelőtt rábólintottak az Orzságos Mentőszolgálat szeptember 2-ai mentőnapján való szereplésre, hogy nyilvánosság elé tárták a válásukat. „Vannak ügyek, amik függetlenül a vallási, faji hovatartozástól, a politikától, támogatnunk kell. Ilyen a mentésügy. Én már évek óta támogatom az Országos Mentőszolgálatot. Tavaly a Covid miatt sajnos nem tudtam ott lenni a Városligeti Mentőnapon, de idén ott leszek, fellépek Csóka Péter gitárosommal, igyekszünk egy nagyon nagy bulit csapni nektek” – jelentette be Gabi az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Ugyanezt Krausz Gábor már több mint két hete, augusztus 11-én megtette. „Ahogy látjátok, egy mentőautóban ülök, ami nem véletlen, itt vagyok a Markó utcában, és éppen a szeptember 2-ai mentőnap részleteiről beszélgettünk. És idén is meghívtak, ahogy tavaly is, hogy zsűrizzem a főzőversenyt. Idén másodmagammal fogok érkezni, egy meglepetésvendégemmel fogom zsűrizni a csapatok ételeit, ami azért különleges, mert egyébként idén 20 mentőállomás csapata fogja összemérni az erejét” – javasolta a programot már jóval Gabi előtt a séf.

A rendezvényen lesz lehetőség mentőautóba, mentőhelikopterbe beülni, és a nagyszabású mentési bemutatók és ingyenes elsősegély-oktatások mellett egész napos gyerekprogramokra és koncertekre lehet számítani.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!