Napi friss

Tóth Vera: „Ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt”

Az énekesnőnél betelt a pohár, és testvére védelmére kelt.

Noha Tóth Vera alig néhány hete mondta ki a boldogitó igent Pauli Zoltánnak, boldogsága egyáltalán nem lehet felhőtlen, hiszen húgára rég nem látott támadás cunami zúdult a válása miatt. Vera szerint az egész család megsínyli ezt a nehéz időszakot. „Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek, hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Nem tudunk aludni sem már. Gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják, és ahogyan kifilézi őket a sajtó. Ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt. Már az egész családunk erről beszél, és állandóan próbálunk megoldásokat találni, hogy hogyan tudjuk magunkat stresszmentesíteni – fakadt ki az énekesnő a Tények Plusznak.

Vera szerint, ha egy házasság nem működik, nem kell mindenáron erőltetni, még akkor sem, ha már közös gyermek is van. „Olyan nincs, hogy egy gyermek miatt megmentünk egy házasságot, mert a kényszerből együttlétes az a gyermeken csapódik le. Ez sem jó valószínűleg a gyermeknek, de az még rosszabb főleg hosszútávon, ha két egymásból kiábrándult ember együtt marad.”

A rossz nyelvek szerint Gabi a Fricska Táncegyüttes táncosának oldalán találta meg a boldogságot. Ugyan Vera erre nem reagált, de elmondta szerinte teljesen természetes, ha az egykori párok életébe idővel új társak érkeznek. „Meg kell érteni azt, hogy ha egy kapcsolat nem működik, nem megy már kettő ember között, akkor azt el kell engedni. Ilyenkor vagy idő előtt, vagy egy bizonyos idő után biztos, hogy érkezik mindenki életébe egy másik pár, és onnantól kezdve ők már külön folytatják az útjukat a saját boldogságukba.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!