Napi friss

Leleplező fotó: így nézett Tóth Gabira a Fricska táncosa

Izzott a levegő az énekesnő és Papp Máté Bence között. Ez a story.hu fotóin is jól látható.

Napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a sajtó, ami közel sem mondható hétköznapinak. Az énekesnő a hírek szerint ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével gabalyodott össze – feltehetően a közös turnék során kerültek közel egymáshoz. Válásukat a volt férje jelentette be a közösségi oldalán, aki bár nem írta le pontosan az okokat, de célozgatott felesége hűtlenségére – írta meg korábban a story.hu. Emiatt sokan élesen bírálták az énekesnőt a különböző fórumokon.

Tóth Gabi a történtek ellenére több száz ember előtt lépett fel a Várkert Bazárban, az augusztus 20-án tartott ünnepségen, mellette az újdonsült választottjával. Érezhető volt közöttük a kémia, a koncert ideje alatt félve, de többször is egymásra néztek. Fotósunk azt is megörökítette, milyen tekintettel nézett a táncosfiú Gabira. Az énekesnő az előadást követően sietve távozott, mialatt párja a rajongókkal készített közös képeket. A fotózás után Mátét a rendezők kísérték ki a tömegből.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence az augusztus 20-ai fellépésen (Fotó: fotocentral.hu

 

Íme, az elkapott pillanat: Papp Máté Bence így nézett Tóth Gabira az augusztus 20-ai fellépésen (Fotó: fotocentral.hu)

Úgy tűnik, hogy az ünnepség szervezőit nem igazán érdekelte az előadó körül kialakult botrány, hiszen a fellépés előtt ő szelte meg a Szent István-napi kenyeret. „Megvan a nagy kenyértörés. A hét kérdése: lesz-e kenyértörés” – tette hozzá Tóth Gabi, miközben keresztet vésett a kenyérre.

Tóth Gabi a Szent István-napi kenyérrel (Fotó: fotocentral.hu)

Kiemelt kép: fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!