Napi friss

Járai Máté a feleségének: „ A válóperes ügyvédem majd felveszi a kapcsolatot a tiéddel”

Nem indult túl jól a házaspár horvátországi nyaralása.

A Járai házaspár előszeretettel örökíti meg a különféle utazásait, ezúttal a horvátországi Brela felé vették az irányt. A készülődés és az érkezés azonban korántsem volt zökkenőmentes. „A szokásos induló videónk is elmaradt, mert reggel mocskosul összevesztünk a késlekedés miatt, és sokáig duzzogtam, mondtam is, hogy ’vlog helyett a válóperes ügyvédem majd felveszi a kapcsolatot a tiéddel.’ Három órát aludtunk bő hat óra helyett, kilenc óra lett az út, aki nyaralni indul külföldre, az egy barom” – összegezte a történteket némi iróniával Máté.

Már visszajáró vendégeknek számítanak a dalmáciai településen, hiszen nem először jártak ott. Van azonban néhány olyan emlék, amelyet nem feltétlenül szívesen idéznek fel. „2019 egy iszonyatosan nehéz időszak volt számunkra. Úgy jöttünk el nyaralni, hogy mentálisan teljesen a padlón voltunk. Most visszajöttünk abba a kávézóba, ahol akkor másfél órát sírtunk, hüppögve zokogtunk. Annyira, hogy néha kijött a pincérnő megkérdezni, minden rendben van-e. De mindennek ellenére nagyon jó élmény volt az a nyaralás, mert a mélységek ellenére nagy magasságok is voltak” – vallotta be Kíra.

Járai Máté felesége július 12-én ünnepelte a születésnapját, ekkor voltak idén Horvátországban. Noha a jeles nap nem éppen a tervek szerint alakult, hiszen a szülinapos kénytelen volt száraz sült krumplit ebédelni, de az ajándékozás természetesen nem maradt el. „Mátétól kaptam egy japán tarka levelű füvet, ami régi vágyam volt, egy egészen gyönyörű fa, és otthon vár engem. Ráadásul ez már egy kifejlett példány, úgyhogy nem kell sokat várni, hogy besűrűsödjön a lombja.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!