Napi friss

Kármán Odett: „Most ugyanúgy bántanak a súlyom miatt, mint gyerekkoromban”

Tizenhárom kilótól szabadult meg nagyjából egy év leforgása alatt, mégis olyan reakciókat kapott, amelyekre a legkevésbé sem számított.

Kármán Odett a minap a közösségi oldalán fakadt ki azzal kapcsolatban, mennyire rossz érzés számára, hogy sokan azt hiszik, valamilyen betegség áll súlyvesztése hátterében. Mindez  különösen érzékeny téma számára, hiszen korábban is bántották már a kinézete miatt. „Kislány koromban versenytáncoltam és atletizáltam is, nagyon vékony voltam, rettenetesen sokat piszkáltak a súlyom miatt. Talán ezért is örültem kezdetben, amikor huszonévesen felszedtem pár kilót – vallja be a story.hu-nak Odett.

Ez a súlygyarapodás akkoriban történt, amikor a fővárosba költözött és szerepet kapott az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban. „Ideköltöztem, kicsit kinyílt a világ, én pedig nagyon boldog voltam, talán ez is volt a baj. Habzsoltam az édességeket, volt, hogy egy nap három tábla csokit is megettem. Ekkoriban ismertek meg az emberek, ezért is gondolhatták sokan úgy, ez a természetes számomra.” Bő tíz kiló plusszal azonban sokkal fáradékonyabbá vált, egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében. „Nem jöttek rám a ruháim. Az arcom is megváltozott. Belenéztem a tükörbe, és nem ismertem magamra. Nagyon nem tetszettem magamnak, pedig végre azt csinálhattam, amire régóta vágytam, mégsem voltam elégedett – emlékszik vissza.

A sok cukros étel az arcán is nyomott hagyott (Fotó: Archív)

 

Nem volt egyszerű megszabadulnia a cukorfüggőségtől, de apránként sikerült, és még a sporthoz is visszatalált. „Elkezdtem magamnak főzni egészséges ételeket, sok zöldséggel. Újra lementem futni, soha nem felejtem el, mennyire boldog voltam, amikor először körbefutottam a Margit-szigetet. Ezek sokat segítettek, de eleinte még így is borzasztó nehéz volt. Meggebedtem egy tábla csokiért, de próbáltam fejben erős maradni.”

Ma már teljesen elégedett az alakjával, boldogsága azonban így sem lehet teljesen felhőtlen. „Most is ugyanúgy bántanak a súlyom miatt, mint gyerekkoromban. Olyanokat írogatnak, hogy ők a helyemben zárolnák az összes közösségi médiás platformjaikat, meg hogy undorító vagyok, ne mutogassam magam, jobban néztem ki korábban… Én 172 centi vagyok és 53 kiló, így érzem jól magam, és ez a legfontosabb.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!