Napi friss

Gáspár Bea: „Evelin életében voltak olyan férfiak, akik csak elvettek tőle”

Ma lett 49 éves az ország Bea asszonya, aki ennek apropóján elmondta, nem a nagymama szerepre vágyik, sokkal inkább mást vár két lányától.

Gáspár Bea az elmúlt években hatalmas utat járt be, lassanként a ‘Győzike felesége’ bélyeget levetkőzve gasztróműsorban zsűrizik, könyvet ír és fellépni jár. Az ötödik X közeledtével már nincsennek óriási vágyai a születésnapja alkalmából. „Nem érdekelnek az ajándékok, nem kell nekem a kétszázadik táska, a századik parfüm vagy ékszer. Ennyi idősen az embernek mindene megvan, sőt most tartok ott, hogy már szelektálnom kell. Igazából már most is ötvennek vallom magam, amikor megkérdezik a koromat. Lélekben pedig lehet, hogy inkább 79 vagyok – vallotta be az nlc.hu-nak adott interjújában. A kedvenc szülinapi élménye a tizennyolcadikhoz köthető. „Azt kaptam anyuéktól érettségi plusz születésnapi ajándéknak, hogy az osztályommal elmehettem Velencébe. Az nagyon maradandó élmény volt: a barátaimmal rengeteget napoztunk, kirándultunk, ott ettem életem első pizzáját – emlékszik vissza Bea.

Két évvel később viszont már egyáltalán nem volt ilyen boldog. „Előtte született meg Evelin, és valamiért akkor nagyon kevesen köszöntöttek fel, szinte csak a férjem, mert mindenki az újszülött gyermekemmel volt elfoglalva, ezért megfeledkeztek a születésnapomról. Tehát a huszadik születésnapom úgy történt, hogy nem történt, mivel még tortám sem volt, nem volt mit elfújnom sem.” A következő évekre nincsennek nagyra törő vágyai, de a lányaival kapcsolatban azért van egy kívánsága. „Nem a nagymama szerepre vágyom, hanem arra, hogy megtalálják a boldogságot. Nem szeretném, hogy olyan kapcsolatban legyenek, ami elvesz tőlük. Pláne Evelin életében voltak olyan férfiak, akik csak elvettek tőle, nem pedig hozzáadtak bármit is. Megmondtam a lányaimnak, nincs nagy elvárásom, csak annyi, ha valaki nem tud az életükhöz hozzáadni, akkor ne is vegyen el belőle.”

A Gáspár család a Győzike show-val írta be magát a magyar tévétörténelembe. Bea utólag sem bánta meg, hogy annak idején elvállalta a szereplést. „Vannak az ember életében olyan dolgok, amik megismételhetetlenek. Ha adódik egy lehetőség, és nem használod ki, akkor többet már nem fog eljönni. A Győzike show pont ilyen volt. Nem bántam meg semmit sem, minden úgy volt jó, ahogy volt.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!