Napi friss

Molnár Piroska három nappal a pacemaker beültetése után színpadra állt

A legendás színésznő elárulta, mi hajtja őt még mindig.

Mindenki Keresztanyuja kivételesen nagy munkabírású színésznő hírében áll, egyelőre nem tervez visszavenni ebből a korát meghazudtoló tempóból. „Én mindennap visszavonulok kicsit. Igazság szerint van bennem egyfajta kötelességérzet, ha elvállaltam valamit, azt ezer százalékig meg kell csinálni. Ez visz előre, ez tart életbe. A színészet nem egy magányos játék Nem mondhatom a munkatársaimnak, hogy holnaptól nem leszek, ha még tudok lenni, mert az problémákat okoz. Én pedig nem szeretek problémákat okozni” – magyarázta a művésznő egy kerekasztal beszélgetés alkalmával.

Ez a kötelességtudat olyannyira erős benne, hogy a pacemaker beültetését követően három nappal már színpadon állt. „Nem ajánlották, de telt házas előadásunk volt. Gálvölgyi Jancsival, Benedek Micuval (Benedek Miklós – a szerk.) és Vári Évával játszottuk A nagy négyes című előadást, amiben a darab egy pontján Micu figurája azt mondja az én szerepemnek: ’Ne lelkesedjél, mert besül a pacemakered’ – miközben én a háromnapos pacemakerrel ültem ott. Úgy elkezdtünk röhögni, hogy alig tudtuk folytatni a darabot” – emlékezett vissza a színészóriás.

Mint mondja, minden partnerétől tanul valamit szakmailag és emberileg egyaránt. „Haragtartás például volt bennem régen, de mára ez teljesen átalakult. Ebben nagyon sokat segített nekem a Hollósi Frici, aki a világ legjobb embere volt. Őt egyszerűen nem lehetett megbántani. Ezt valahogy átvettem vagy megtanultam tőle. Igazi haragot nem tudok érezni semmi és senki iránt” – magyarázta.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!