Napi friss

Ördögi terv áldozata lett a szexbotrányba keveredett magyar előadó

Bosszúból szivárogtathatták ki a felvételeket.

Kiszivárgott szexvideóktól hangos tegnap óta a sajtó, amin a jelek szerint egy ismert előadó szerepel. A titokban készült felvételeket egy örömlány készítette a lakásán, a férfi pedig minderről nem tudott. A fifikás „operatőr” gondosan ügyelt arra, hogy a híresség arca ne szerepeljen a felvételen, de a hangja alapján felismerhető, kiről van szó. Az eddigi információk szerint az ismert énekes az egyik fellépését követően látogatott el a vidéki kéjlakba, miközben a felesége otthon várta.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a jelenleg elérhető információk szerint a népszerű előadó egy ördögi terv áldozatául esett. A videót ugyanis nem a felvételt készítő prostituált tette közzé az interneten. „A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel… Tudtommal harmincmilliót követelnek tőle” – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő olvasó.

Állítólag a két férfi betört a nő lakásába, és ellopták a számítógépén tárolt videókat. A pletykák szerint az említett kéjhölgy ugyanis arról híres, hogy titokban felvételeket készít a kuncsaftjairól, főleg ha ismertek. (Az egyelőre nem derült ki, a nő milyen célból videózott.) A két férfi tudott erről, így tudták, mit keressenek. Az egyik férfi korábban már több arra utaló jelzést tett a közösségi oldalán, hogy mi a célja a felvételekkel. „A teljes telefonod adatát lementettem, és ez még csak a kezdet – üzente a prostituáltnak. – Van több ilyen videóm, színészekről is. Ha mindenkit megzsarolnék, húsz-harminc milliót biztos, hogy zsebre raknék” – ecseteli, miközben egy népszerű tévés nevét is megemlíti…

Tehát nagyon úgy tűnik, hogy az egész akció nem azért történt, hogy a hűtlen hírességet kellemetlen helyzetbe hozzák, hanem hogy bosszút álljanak a nőn. Végezetül nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy bármennyire elítélendő, hogy a híresség férjként örömlányoknál múlatja az időt, bűncselekményt követtek el ellene, amikor a tudta nélkül felvételt készítettek róla, majd akkor is, amikor azt a nyilvánosság előtt közszemlére tették.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!