Napi friss

Kocsis Dénesnek van egy rossz szokása, amit gyerekkora óta nem tud levetkőzni

Villáminterjúnkban a színész-énekes fejezi be az elkezdett mondatokat, és azt is elárulja, a nehéz pillanatokban kikre számíthat mindig.

Rossz pillanataimban…
eléggé mélyen tudok lenni. Ilyenkor a kisfiam, a feleségem, Petra és a barátaim segítenek át a nehézségeken. Egy jó beszélgetés erőt ad, és átlendít a problémán. Szerencsére egyre ritkábban fordulnak elő ilyen szituációk, de nem könnyű boldogulni a jelenlegi események mellett a világban.

Az apaságban az a legszebb…
ahogy a kisfiam, mint számára nagy emberre, rám néz. A születésével hatalmas felelősség hárult rám, aminek próbálok megfelelni.

A legnehezebb pedig…
hogy nem tudok annyit időt vele tölteni, amennyit szeretnék. Látom, milyen szoros az anya-fia kötelék Petra és Fülöp között. Ők állandóan együtt vannak, de én dolgozom. Előfordul, hogy csak reggel látom.

Szigorú vagyok, ha…
a kisfiam testi épségéről van szó. Fontos tisztázni, mit lehet és mit nem. A legfontosabb az ő egészsége, ezért meg kell húzni bizonyos határokat. Másfél évesen ő még nem tudja, mi az a veszély.

Mindig mondom a feleségemnek…
szakítson időt magára a gyereknevelés mellett is. Ez szerintem nagyon fontos. Ilyenkor a nagyszülőkkel vagy velem van a kisfiunk.

Soha nem sikerül…
időben elindulnom otthonról, pedig igyekszem. Általában pár perces csúszásban vagyok mindenhonnan. Ez már gyerekkoromban is így volt. A „késők” egy embertípus, és én közéjük tartozom. Dolgozom a problémán…

A karrieremben…
nagyon fiatalon sok minden megadatott, és ha most valaki megkérdezné, milyen szerepre vágyom, hirtelen nem is tudnék mit mondani. Remélem, a jövőben is megtalálnak olyan feladatok, amelyekkel fejlődhetek.

Nyáron…
szeretnénk hármasban külföldre menni nyaralni. Korábban utaztunk már el így öthat napra, és nagyon jó volt.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!