Napi friss

Megvan, kik lesznek a The Voice zsűritagjai

Régóta mentek a találgatások, vajon kik lesznek a tehetségkutató ítészei. Most minden kiderül!

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel a The Voice Magyarország coachai. A tehetségkutató műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz, adta hírül az RTL.

„Nagyon várom a Voice-találkozásokat. Szeretem a tehetségeket. Szeretem a fiatalokat. Szeretek felfedezni. Szeretem az eredetiséget, az akaraterőt, a szorgalmat, az elszántságot. És szeretek mentora lenni a jó hangoknak. Eddig a klasszikus zene tehetségeit figyelhettem. Most a könnyűzene tehetségeivel is törődhetek – ’klasszikus mesterként’, vagyis elszántan, fáradhatatlanul és dinamikusan” – mondta Miklósa Erika.

„Nagyon nagy kihívásnak élem meg ezt a feladatot. A tehetségkutatás és -gondozás az egyik legnagyobb felelősséggel járó munka, ugyanis minden mondatnak komoly súlya van. Az első, székes forduló alkalmával tényleg csak a hangokra és a megérzésekre lehet majd hagyatkozni, de az igazi cél az, hogy a végén olyan előadók álljanak a közönség elé, akiknek színpadi jelenlétük is erős és egyedi. Erre szeretném fektetni a hangsúlyt. Továbbá mi, négyen, mindannyian más szférából jövünk, más színeket tudunk majd vinni a műsorba, izgatottan várom a közös munkát” –nyilatkozta Trokán Nóra.

„Több mint 20 platinalemez és 2 Fonogram-díj után ez a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehetek ebben a tehetségkutató műsorban. Abban hiszek, hogy családias légkört kell majd teremteni a csapatomban, és akkor tudunk sikereket elérni. Az a tervem, hogy az én versenyzőm végig maradjon, és mi győzzünk!” – mondta Curtis.

„Mindig ott volt a fejemben, hogy egyszer tehetségkutató műsorban hasonló szerepet vállaljak, örülök a felkérésnek. A dalaimban igyekszem a maximumot hozni, de szeretnék más téren is fejlődni, többek között ezt is várom a műsortól. Számomra mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de a lényeg, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzak együtt” – nyilatkozta Manuel.

Ők négyen tehát a The Voice Magyarország coachai, akik nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint megtalálni csapatukba azt, aki megnyerheti a hazai tehetségkutatók valaha volt legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot. A The Voice Magyarország műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz, aki izgatottan várja már, hogy ebben az új feladatban kipróbálja magát.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!