A Borbás Marcsi konyhája című műsor legutóbbi adásában a gasztroangyal a jó gulyás receptjét osztotta meg a tévénézőkkel. A hagyományos magyar levest egy olasz desszert követte, amiben Marcsinak már segítségére volt a népszerű gasztroszakember, Gianni Annoni és a Trattoria Pomo D’oro séfe, Rosario Simeoli is. Egy reggeli pitének beillő sült tortát készítettek, ami Olaszországban húsvétkor gyakran kerül az asztalra. Amikor elkészült a pite, Marcsi azonnal meg is kóstolta, és nagyon ízlett neki. „Ez brutálisan finom. Brutto!” – mondta Marcsi, mire a két olasz nevetésben tört ki, Gianni pedig gyorsan felvilágosította, hogy a brutto azt jelenti: csúnya. Marcsi aztán megint megdicsérte a süteményt: „Molto buono!”, azaz nagyon jó. „Ilyenkor hiányzik valami, Marcsi, tőled többet várok. Ilyenkor kézzel-lábbal magyarázkodunk” – mondta nevetve Gianni, mire a gasztroangyal megölelte Rosario Simeolit – aki oroszlánrészt vállalt a desszert elkészítésében –, és aztán az olaszokra jellemző kézmozdulatot is gyorsan pótolta.
Kiemelt képek: Birton Szabolcs; Steindl Gabriella/fotocentral.hu