Napi friss

Népszerű utazási szakportál is megszólalt Majka reptéri balhéjáról – A rapper egyből visszaszólt

Majka kénytelen volt fél napot eltölteni a barcelonai reptéren. Az Utazómajom szerint valószínűleg a rapper hibázott.

Majka és családja nemrégiben Barcelonába utazott, hogy a gyerekekkel együtt kedvenc focicsapatuknak drukkoljanak a futballmeccsen. A fiús hétvégén a Barcelonának szurkoltak, és nagy örömmel töltötte el mindannyiukat, hogy nyert a csapatuk. A hazaút azonban keserédesre sikerült, miután kiderült, hogy a Ryanair rossz indulási időpontot tüntetett fel a beszállókártyán, és a reggel 8:40 helyett este 8:40-kor indult a gépük. A rapper érthetően teljesen kiakadt, a közösségi oldalán részletesen leírta, min mentek keresztül abban a 12 órában, míg várakoztak. „Elképesztő amit a Ryanair művel az utasokkal… Reggel 6-kor keltünk, és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk. A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek erről e-mailt – írta a közösségi oldalán Majka. – Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik, csak magával b*szik ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel” – háborgott a rapper.

Majka kálváriájáról természetesen hazánk egyik legnagyobb utazási tippeket adó oldala, az Utazómajom is értesült, a szakportál pedig néhány ellentmondásra és érdekességre is rávilágított a sztár bejegyzésében. Szerintük javarészt Majka hanyagsága mindaz, ami a rapperrel és családjával történt. „Azon a napon a Ryanairnek sosem volt meghirdetve reggeli járata Barcelonából, de ezt foglaláskor, a visszaigazoló e-mailben, a mobilapplikációban és a beszállókártya hátulján is lehet ellenőrizni. Azt tippeljük, hogy Majka nem magának foglalta a repülőjegyet, ezért nem volt egyértelmű, hogy reggeli vagy esti időpontról van szó – olvasható az Utazómajom oldalán, akik ugyan azt megerősítették, hogy a beszállókártya elején valóban 8:40-es indulás szerepelt, a kártya hátulján viszont már a helyes időpont volt feltüntetve, csakhogy azt feltehetően Majka nem nézte meg. – Az egészben csak az a furcsa, hogy foglaláskor vagy legalább indulás előtt miért nem ellenőrzi valaki, hogy mikorra szól a repülőjegye” – tette fel a költői kérdést a portál szerzője, majd arra is kitért, hogy Majka elmondásával ellentétben a Ryanairnek nincs is helyi irodája, legfeljebb földi kiszolgálója, akikkel a légitársaság partnerségben áll.

A zenészhez természetesen az Utazómajom kritikája is eljutott, és egy rövid videóüzenetben védte meg az igazát, legalábbis azt, hogy márpedig igenis van helyi irodája Barcelonában a légitársaságnak. „Nézz ide, okostojás! Ne nagyon hápogj, hogy mi van Barcalonában, és mi nem. Ez milyen iroda szerinted ott? Barom arc!” – mutatta a helyi repülőtéren fellelhető irodát a Barcelonában rekedt sztár, aki azóta már szerencsésen hazatért.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!