Napi friss

Peller Mariann olcsó trükkökkel tesz az egészségéért

Az RTL Reggeli háziasszonya nem drága csodakapszuláknak, hanem a tudatos diétának, a sportnak és a kitartásának köszönheti élete talán legjobb formáját.

A 177 cm-es magasságához jelenleg 69 kg társul. „Évekkel ezelőtt befizettem magam egy személyre szabott étrendre, ahol mintegy kulcsot kaptam a kezembe, megtanultam a számomra hatásos diéta alapjait, és azóta is ezt követem. A lényege valójában nagyon egyszerű: minimális szénhidrátot, viszont rengeteg zöldséget fogyasztok, és figyelek a bevitt fehérjemennyiségre is, ami nálam leginkább hal vagy tofu – árulja el Mariann. – Nincs ördöngösség, a titok a kis adagokban van. Mindez roppant gazdaságos is, hisz például egy cukkinit is több étkezésre használok el, a rizs szintén napokra elég. Tudatosan vásárolok, és nem dobok ki semmit. Mivel minimális adagokról van szó, gyakorlatilag percek alatt elkészülnek az ételek. Egy maréknyi hal vagy csirkemell megsütése néhány perc. Igazából nagyon szeretek enni, élvezni az ízeket. Fontos, hogy bár diétázom, finomakat egyek, ezért odafigyelek a fűszerezésre is. Már akkor sem érzek bűntudatot, ha bűnözöm, de szerencsére nem vagyok édesszájú.” A műsorvezető fél éve visszatért a konditerembe, ahol hetente kétszer feszesíti az izmait, de előtte tizenkét évig a lehető legolcsóbb módon sportolt: otthon edzős dvd-ékre.

Végre elégedett a tükörképével (Fotó: Archív)

Mariann módszere lépésről lépésre

• Naponta háromszor étkezik.
• Reggelire általában tojást és puffasztott riszt fogyaszt.
• Ebédre zöldség, rizs és hal/tofu vagy csirkehús kerül a tányérjára.
• Imádja a leveseket, rengeteg zöldségkrémlevest eszik, amelyhez kukoricalisztes tortillát csipeget, így kerüli el, hogy hamar megéhezzen.
• Ha éhes, salátaleveleket rágcsál és sovány pulykasonkát majszol hozzá.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!